Βαθμολογία

Στο Αλκαζάρ για την πρώτη νίκη η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ

Με στόχο την πρώτη της φετινή νίκη αγωνίζεται αύριο (12/11 13:00) η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ η οποία αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Αλκαζάρ για την 3η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος.

Οι "βυσσινί" παίκτριες του Νίκου Γκαλίτσιου επιστρέφουν στο Αλκαζάρ και στοχεύουν στη πρώτη φετινή νίκη, με τον τεχνικό της ΑΕΛ να έχει πάρει στην αποστολή 19 αθλήτριες καθώς την τελευταία εβδομάδα οι επιλογές του αυξήθηκαν.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Ακριβούλη Παναγιώτα, Αρκούλη Νικολέτα, Βλασιάδου Παναγιώτα, Βοίκλη Αντωνία, Γαγάρα Άννα, Ζαχειλά Δήμητρα, Ζντράβκοβιτς Ιβάνα, Λέμε Ραφαέλα, Λόγου Φαίδρα, Μιχαλόπουλος Αντζέλικα, Μπελμεζά Ξένια, Νάση Ζωή, Σακελλάρη Σοφία, Σκοτεινιώτη Γεωργία, Σπυροπούλου Μαρία, Σρεντένοβιτς Γιόβανα, Σωτηριάδη Παναγιώτα, Τσούκα Ρομίνα, Χριστοφορίδη Μαρία.

Η ΑΕΛ σε αυτόν τον πολύ σημαντικό αγώνα χρειάζεται τον κόσμο δίπλα της και απευθύνει κάλεσμα στους Λαρισαίους φιλάθλους να βρεθούν την Κυριακή το μεσημέρι στο στάδιο Αλκαζάρ για να ενισχύσουν με την παρουσία τους την ομάδα και να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ο αγώνας της ΑΕΛ θα ξεκινήσει στις 13:00 ώστε η ομάδα από την Κρήτη να προλάβει τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια.

Ένας αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στην σκιά του απρόσμενου χαμού του διαιτητή Αντώνη Κορέστη και για αυτό το λόγο η ομάδα της ΑΕΛ μετά από αίτημα που απέστειλε και στην διοργανώτρια αρχή, θα αγωνιστεί με μαύρα περιβραχιόνια ενώ πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του.