Βαθμολογία

Φυντάνης: «Δεν εφησυχάζουμε και συνεχίζουμε τη δουλειά»

Ο τεχνικός της ΑΕΛ Ηλίας Φυντάνης, θέλει μέσα από τις προπονήσεις να δημιουργούνται όλες εκείνες οι προϋποθέσεις, ώστε η ομάδα σε κάθε παιχνίδι να παρουσιάζεται δυνατή και αποφασιστική, διεκδικώντας θετικά αποτελέσματα.

Στο διάστημα αυτό της διακοπής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας λόγω των αγώνων της Εθνικής με την Κροατία, ο προπονητής των «βυσσινί» κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες, με την προπόνηση και τις αναλύσεις που κάνει. Σε του δηλώσεις στην «Ε» ο κ.Φυντάνης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:

«Έχουμε μπροστά μας σε μια εβδομάδα περίπου, ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Το βλέπουμε όπως και τους αγώνες που προηγήθηκαν και «κτίσαμε» ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων. Η ομάδα έδειξε πολλές από τις αρετές της, αλλά σίγουρα υπάρχουν ακόμη πολλά περιθώρια για να βελτιωθούμε. Είμαστε συγκρατημένοι, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά, δεν εφησυχάζουμε και συνεχίζουμε τη δουλειά. Έχουμε φτιάξει έναν σιδερένιο κορμό που πάνω σε αυτό θα προσθέτουμε ή θα αφαιρούμε, αξιοποιώντας τους πιο έτοιμους παίκτες. Επανειλημμένα έχω τονίσει πως υπολογίζω όλους τους ποδοσφαιριστές και θα αγωνίζονται αυτοί που είναι στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Επίσης με ικανοποιεί το γεγονός πως το κλίμα μεταξύ τους είναι άριστο και όλοι δουλεύουν με πολλή όρεξη. Έτσι τον φορμαρισμένο Φατιόν μπορεί να αντικαταστήσει επάξια ο εξίσου φορμαρισμένος Λαγός, που συνεχώς ανεβαίνει. Τα παιδιά θα ξεκουραστούν για ένα διήμερο και από τη Δευτέρα θα μπει η προετοιμασία στην τελική ευθεία για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC ARENA».