Βαθμολογία

Αήττητος στις πρεμιέρες ο Νίκος Θεοδοσιάδης

Το ντεμπούτο του στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας θα κάνει την Κυριακή (12/11) ο Νίκος Θεοδοσιάδης απέναντι στη Σπάρτη. Οι Θεσσαλοί μετά από δύο διαδοχικές ήττες θα επιδιώξουν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα και σύμμαχος σε αυτό είναι η παράδοση που θέλει τον νέο προπονητή να μη χάνει στις πρώτες του παρουσίες στην τεχνική ηγεσία.

Τη σεζόν 2011-12 ο Θεοδοσιάδης ως υπηρεσιακός οδήγησε τον Πιερικός σε νίκη (1-0) απέναντι στην Καλλιθέα για το πρωτάθλημα της Football League, ενώ την επόμενη χρονιά απέσπασε 2-2 στις Σέρρες ως υπηρεσιακός τεχνικός του Ηρακλή. Την αγωνιστική περίοδο 2013-14 έκανε πρεμιέρα με τον Πιερικό στο εκτός έδρας ματς με τον Βατανιακό (νίκη με 2-1), τη σεζόν 2015-16 η ομάδα της Κατερίνης αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και πέρυσι με τον Καραϊσκάκη έμεινε στο 0-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Στο φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ο Θεοδοσιάδης έκανε ντεμπούτο στο ΑΟ Καρδίας - Πιερικός και κατέκτησε με τους Κατερινιώτες το τρίποντο (2-1).

Στα ίδια μέρη…

Σε γνώριμα λημέρια θα βρεθεί το μεσημέρι της Κυριακής (12/11) ο Πέτρος Κραβαρίτης, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του την Σπάρτη. Ο 30χρονος πορτιέρο του Απόλλωνα Λάρισας, αποχώρησε το καλοκαίρι από τους Λάκωνες, αφού πρώτα πρόλαβε την διετία 2015-17 (συνολικά 30 συμμετοχές) να συμβάλει τα μέγιστα στην άνοδο τους στην Football League αλλά και στην εξαιρετική περσινή παρουσία τους στην κατηγορία.

Μάλιστα ήταν από τους παίκτες που έμειναν μέχρι τέλος στο ρόστερ των «κυανέρυθρων» προκειμένου να βγει πέρσι η σεζόν, παρά τα πολλά προβλήματα και την μαζική αποχώρηση παικτών. Για τον λόγο αυτό αποτελεί και ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στις τάξεις των οπαδών της Σπάρτης και αναμένεται να τύχει θερμής υποδοχής.

footballleaguenews