Βαθμολογία

Σκίμπε: «Είναι πλέον δύσκολο για εμάς…»

Το όνειρο πρόκρισης στα τελικά του Μουντιάλ χάθηκε ουσιαστικά για την Εθνική μετά τη συντριβή από την Κροατία, με τον Μίκαελ Σκίμπε να μην αναγνωρίζει τα λάθη που έκανε για να προκύψει αυτό το βαρύ 4-1.

Στη συνέντευξη Τύπου, λοιπόν, ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι μπορούν να κάνουν λάθη. Είμαστε ομάδα και όλοι μπορούν να κάνουν λάθη στο γήπεδο. Ακόμα και ο προπονητής μπορεί να κάνει λάθη. Σήμερα δεν νομίζω ότι εγώ έκανα πολλά λάθη».

Από εκεί και πέρα, ανέφερε: «Να συγχαρούμε την Κροατία που νίκησε 4-1. Έβαλαν τέσσερα γκολ με τη βοήθεια της δικής μου ομάδας, όπως στο πρώτο και το τέταρτο. Μας πίεσαν, ειδικά στο πρώτο μέρος, και δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερο ποδόσφαιρο, είχαμε μερικές ευκαιρίες, αλλά στο τέλος πολύ δίκαια νίκησε η Κροατία.

Είναι πλέον δύσκολο για εμάς, αλλά έχουμε άλλα 90 λεπτά. Αν βάζαμε γκολ στο τέλος, με το 4-2 ίσως να ήταν διαφορετικά την Κυριακή. Πρέπει να βελτιωθούμε και να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Δεν είναι αυτή η πραγματική μας εικόνα. Αλλά όταν δεχόμαστε γκολ όπως το πρώτο και τέταρτο, δεν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός. Ελπίζω να παίξουμε καλύτερα στο δεύτερο ματς».

Ενώ για το αν το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν έχει πολύ κόσμο την Κυριακή (12/11), σχολίασε: «Σίγουρα θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί μας στο γήπεδο. Όλοι ξέρουν πού ήμασταν πριν από δύο χρόνια και πού είμαστε τώρα».