Βαθμολογία

Παπασταθόπουλος: «Να κλείσουμε με νίκη και ψηλά το κεφάλι»

Ρεαλιστής εμφανίστηκε μετά το βαρύ 4-1 από την Κροατία ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, τονίζοντας ότι η πρόκριση για την Εθνική στα τελικά του Μουντιάλ έχει ουσιαστικά χαθεί.

Πάντως, ο στόπερ της Ντόρτμουντ υπογράμμισε ότι η «γαλανόλευκη» θα πρέπει να φύγει με το κεφάλι ψηλά, καλώντας και τον κόσμο να γεμίσει την Κυριακή (12/11) το «Γ. Καραϊσκάκης».

«Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε να είμαστε. Η Κροατία ήταν καλύτερη από μας και θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που κάνουμε τόσα λάθη μαζεμένα. Ήταν ατομικά λάθη, που δεν έχουμε ξανακάνει ποτέ. Ίσως δεν τα πήγαμε καλά, όμως δεν νομίζω πως ήταν θέμα συστήματος και ο προποντής δεν έχει ευθύνη. Αν δούμε τα γκολ που τρώμε και τον τρόπο που τα δεχόμαστε, θα καταλάβουμε ότι δεν φταίει ο προπονητής.

Την Κυριακή περιμένουμε ένα γεμάτο γήπεδο, η πρόκριση έχει χαθεί κατά 90%, αλλά πρέπει να δείξουμε πως δεν είμαστε μια ομάδα που χάνει με 4-1. Θα παίξουμε σαν να είναι το σκορ 0-0 και να διεκδικούμε την πρόκριση. Καλό θα είναι γι' αυτή την ομάδα να κλείσουμε την παρουσία μας με νίκη και ψηλά το κεφάλι», δήλωσε ο Παπασταθόπουλος.

Από την πλευρά του, ο Ζέκα είπε: «Κάναμε κάποια λάθη, τώρα όμως έγιναν, θα πρέπει να δούμε τι έχουμε κάνει και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με το κεφάλι ψηλά και να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση. Η Κροατία είναι μεγάλη ομάδα, αλλά και εμείς έχουμε πολύ καλούς παίκτες και δεν το περιμέναμε να χάσουμε με 4-1. Πρέπει να προετοιμαστούμε για την Κυριακή, χρειαζόμαστε τρία γκολ και δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε».