Βαθμολογία

Το ανανεωμένο γήπεδο του Θεσσαλικού (PICS+VIDEO)

Το πρόβλημα που υπάρχει στην πόλη της Λάρισας αναφορικά με τα γήπεδα και την παραφόρτωση τους από πολλές ομάδες έχουν φέρει και τα ανάλογα προβλήματα.

Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με τις πολλές ομάδες που χρησιμοποιούν τα γήπεδα, όπως και για τις προπονήσεις τους με αποτέλεσμα αυτά να επιβαρύνονται ιδίως του χειμερινούς μήνες. Ο δήμος Λαρισαίων αποφάσισε την χρηματοδότηση τεσσάρων γηπέδων, του «Θεσσαλικού», της Νεάπολης Α', το «Γ. Μητσιμπόνα Α’» και το «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης» προκειμένου όταν ετοιμαστούν να είναι κατάλληλα προς χρήση.

Τα έργα στα τέσσερα γήπεδα, συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2016 της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού μετά και τις υπογραφές του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη και του δημάρχου Λαρισαίων Απόστολου Καλογιάννη.

">http://

Το athleticlarissa.gr βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (8/11) στο ανανεωμένο γήπεδο του Θεσσαλικού το οποίο παρουσιάζει την καλύτερη εικόνα από όλα τα γήπεδα όπως μπορείτε να δείτε και από τις σχετικές φωτογραφίες και το βίντεο.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ - ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ