Βαθμολογία

Εξ αναβολής με Κέρκυρα για κ-20, με ΠΑΣ Γιάννινα η κ-17

Αγώνες για τα πρωταθλήματα υποδομής έχουμε το προσεχές Σαββατοκύριακο 11 και 12 Νοεμβρίου με πλήρη αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα κ-17 και με εξ αναβολής παιχνίδια για τις ομάδες κ-20.

Οι ομάδες της ΑΕΛ αγωνίζονται και οι δυο καθώς η μεν κ-20 δίνει το εξ αναβολής παιχνίδι της με την Κέρκυρα, η δε κ-17 αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα με τα παιχνίδια να είναι αμφότερα εκτός έδρας.

Η κ-20 αγωνίζεται, όπως είπαμε με αντίπαλο την Κέρκυρα, στο νησί των Φαιάκων για την 10η αγωνιστική, αναμέτρηση που θα λάβει χώρα την Κυριακή (12/11) το πρωί στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι. Ένα παιχνίδι που λόγω της απεργίας των λιμενεργατών είχε αναβληθεί την προηγούμενη Κυριακή. Αγωνιστικά μιλάμε για ντέρμπι ουραγών καθώς η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα βρίσκεται στην τελευταία θέση, με μόλις δυο βαθμούς, ενώ τέσσερις έχουν οι Επτανήσιοι βρισκόμενοι στην προτελευταία θέση.

Όσον αφορά την κ-17 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής παιχνίδι που θα γίνει και αυτό την Κυριακή (12/11) στο Αθλητικό Κέντρο EPIRUS της πόλης των Ιωαννίνων, παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 14:00. Αγωνιστικά η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα βρίσκεται στην τρίτη θέση με δέκα βαθμούς, ενώ ο "Άγιαξ" της Ηπείρου είναι στην τέταρτη θέση με οκτώ βαθμούς ισόβαθμος με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων υποδομής της ΑΕΛ:

Κυριακή 12 Νοεμβρίου

10η αγωνιστική

κ-20: (11:00) Κέρκυρα - ΑΕΛ, Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Κέρκυρας (Κανόνι)

9η αγωνιστική

κ-17: (14:00) ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΛ, Αθλητικό Κέντρο EPIRUS