Βαθμολογία

Απαραίτητη η επίδειξη ταυτότητας ή διαβατηρίου στο Ελλάδα - Κροατία

Συνάντηση ανάμεσα στα υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας και εκπροσώπους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με αφορμή τον επαναληπτικό αγώνα της Ελλάδας με την Κροατία για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (7/11) στη ΓΑΔΑ.

Λόγω της υψηλής επικινδυνότητας της αναμέτρησης της 12ης Νοεμβρίου, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να υπάρξει πλήρης ταυτοποίηση και ενδελεχής έλεγχος όσων εισέρχονται στο «Γ. Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο οι φίλαθλοι μαζί με το εισιτήριό τους θα πρέπει να επιδεικνύουν επίσης την ταυτότητα ή το διαβατήριό τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Οι ιδιαίτερα αυξημένες απαιτήσεις ασφαλείας ενόψει του αγώνα μπαράζ των προκριματικών του μουντιάλ Ελλάδας-Κροατίας της 12ης Νοεμβρίου στο γήπεδο Καραισκάκη συζητήθηκαν σήμερα, 7/11/2017, στην Γ.Α.Δ.Α., σε συνάντηση υψηλόβαθμων στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας με εκπροσώπους της Ε.Π.Ο.

Δεδομένης της υψηλής επικινδυνότητας και των ιδιορρυθμιών του αγώνα, λόγω και της προηγούμενης αρνητικής εμπειρίας για την Ομοσπονδία και το ελληνικό ποδόσφαιρο, αποφασίστηκε –μεταξύ άλλων μέτρων- η πλήρης ταυτοποίηση και ο ενδελεχής έλεγχος των εισερχομένων στις εξέδρες του γηπέδου φιλάθλων.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημερώνει τους φιλάθλους που θα εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον κυριακάτικο αγώνα, μέσω προσκλήσεων ή εισιτηρίων, ότι κατά την είσοδό τους στις θύρες του γηπέδου –και προκειμένου να εισέλθουν σε αυτό- θα πρέπει να επιδεικνύουν απαραιτήτως, μαζί με το εισιτήριο/πρόσκληση και την ταυτότητα ή το διαβατήριο τους, ενώ προβλέπεται έλεγχος, εφόσον φέρουν μαζί τους οποιουδήποτε είδους αποσκευή, σακίδιο, τσάντα ή άλλο αντικείμενο».