Βαθμολογία

Στα πιτς Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης για την Εθνική

Στην Εθνική Ελλάδας ολοκληρώθηκε η προετοιμασία επί αθηναϊκού εδάφους την Τρίτη (7/11) εν όψει του πρώτου αγώνα μπαράζ με τους Κροάτες που θα διεξαχθεί δύο ημέρες αργότερα για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Οι Βασίλης Τοροσίδης και Σωκράτης Παπασταθόπουλος επιδόθηκαν σε ατομικά προγράμματα εκγύμνασης καθότι προέρχονται από προβλήματα τραυματισμών.

Αμφότεροι θα ανεβάσουν «στροφές» την Τετάρτη (8/11) προκειμένου να βρεθούν στη βασική ενδεκάδα της «γαλανόλευκης» στο ματς της Πέμπτης (9/11, 21:45) στο «Μάξιμιρ» εκ μέρους του Μίκαελ Σκίμπε.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει αναμονή του ομοσπονδιακού τεχνικού μέχρι την τελευταία στιγμή για τους δύο πολύπειρους ποδοσφαιριστές. Στα υπάρχοντα προβλήματα υφίσταται ακόμη εκείνο του Δημήτρη Κουρμπέλη που έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση. Στον αντίποδα, ο Παναγιώτης Ρέτσος εντάχθηκε στο ομαδικό πρόγραμμα έχοντας αποθεραπευτεί πλήρως από τον πρόσφατο τραυματισμό του.

Τέλος, τα μέλη της αποστολής το βράδυ της Τρίτης (7/11) αναμένεται να δειπνήσουν εκτός ξενοδοχείου και ακολούθως το πρωί της Τετάρτης (8/11, 11:00), θα αναχωρήσουν έχοντας προορισμό το Ζάγκρεμπ.