Βαθμολογία

Παραίτηση Μαχαίρα στον Ασπρόπυργο

Μόλις τρεις μέρες μετά την παραίτηση του Σπύρου Μπέκου από την προεδρία, άλλη μία παραίτηση ήρθε να κλυδωνίσει το στρατόπεδο του Ασπροπύργου.

O Νότης Μαχαίρας ανακοίνωσε στη διοίκηση του συλλόγου την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του γενικού αρχηγού, επικαλούμενος προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Μάλιστα, σε προσωπική του δήλωση δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε, κάνοντας ειδική αναφορά στον πρώην πρόεδρο της ομάδας, αλλά και τους ποδοσφαιριστές Γιάννη Κατσίκη και Φάνη Λαμπρογεώργο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Μαχαίρα:

«Προσωπικοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ομάδα του Ασπρόπυργου από τη θέση του γενικού αρχηγού. Σε όλο αυτό το διάστημα των 13 μηνών, έζησα πολλές όμορφες στιγμές, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του νταμπλ στην ΕΠΣΔΑ και την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον πρώην πρόεδρο, Σπύρο Μπέκο, για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και για την τιμή που μου έκανε να εργαστώ στον σύλλογο, τον οποία είχα υπηρετήσει και ως ποδοσφαιριστής στο ξεκίνημα της καριέρας μου. Άνθρωποι με το ήθος και την ανιδιοτέλεια του Σπύρου Μπέκου δεν πρέπει να λείπουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την τωρινή διοίκηση που σεβάστηκε το πρόβλημά μου και δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιθυμία μου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα στον σύλλογο, ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες, και, κυρίως, δύο ποδοσφαιριστές και πρώην συμπαίκτες μου, τον Γιάννη Κατσίκη και τον Φάνη Λαμπρογεώργο, που την περσινή σεζόν συνέδραμαν με την εμπειρία τους και τον επαγγελματισμό τους ώστε να ανεβάσουν επίπεδα έναν ερασιτεχνικό σύλλογο. Εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία και να φέρει εις πέρας στο τέλος της σεζόν τους στόχους της».