Βαθμολογία

Λεβαδειακός – Λαμία 0-0

O Λεβαδειακός με τη Λαμία έμειναν στο 0-0 στο Δημοτικό Στάδιο της Λιβαδειάς για τη 10η αγωνιστική της Super League Σουρωτή, σε μία αναμέτρηση με λίγες καλές ευκαιρίες. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι Βοιωτοί λόγω αποβολής του Μεντί στο 62', ενώ είχαν δοκάρι στο 43' με τον Τριποτσέρη.

Δύο απ' τις ευχάριστες εκπλήξεις του εφετινού πρωταθλήματος τέθηκαν αντιμέτωπες στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς. Ο Λεβαδειακός έχασε το αήττητο την προηγούμενη αγωνιστική, ύστερα απ' την ήττα με 1-0 απ' την ΑΕΛ εκτός έδρας και ήθελε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ενώ η Λαμία προερχόταν από σημαντική νίκη με 2-0 επί του Πλατανιά και είχε ως στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Το παιχνίδι δεν ήταν καλό ποιοτικά, αφού οι δύο ομάδες είχαν θέση ως πρωταρχικό στόχο τη διαφύλαξη του μηδέν στα μετόπισθεν. Ωστόσο, ο Λεβαδειακός είχε δύο-τρεις πολύ καλές ευκαιρίες με τους Θοδωρή Τριποτσέρη και Πέτρο Γιακουμάκη να πάρει τη νίκη. Όμως, η αποβολή του Τζάκσον Μεντί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 62' άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα και έδωσε την ευκαιρία στη Λαμία να φύγει μ' ένα σημαντικό βαθμό απ' τη Λιβαδειά.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρης, Τριποτσέρης, Λεονάρντο, Μεντί, Μητρόπουλος, Νουάνκο (76' Νιάς), Γιουσούφ, Μπελγκαζουανί (73' Σουμπίνιο), Τόνι Σίλβα (64' Φαβάρο), Γιακουμάκης.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές):  Ν. Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Παντελιάδης, Όμο, Μπλάζιτς (82' Αναστασόπουλος), Ακόστα (59' Τσούκαλος), Βασιλαντωνόπουλος, Πίτι, Βάντερσον (84' Φράγκος).