Βαθμολογία

Ανακοίνωσε τον Θεοδοσιάδη ο Απόλλων Λάρισας

Τον νέο τεχνικό της ομάδας Νίκο Θεοδοσιάδη ανακοίνωσε σήμερα (6/11) η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας και ο οποίος αντικαθιστά τον συνεπώνυμο του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης είναι ο νέος τεχνικός της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, καθώς οι συζητήσεις με τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου κ. Παναγιώτη Μαντζανά
κατέληξαν σε συμφωνία και θα διαδεχθεί τον συνονόματο του, κ. Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος έλυσε την συνεργασία του, ως γνωστόν, με την λαρισινή ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης έρχεται στην Λάρισα και δη στον Απόλλωνα, από τον Πιερικό, ενώ θυμίζουμε ότι διετέλεσε προπονητής και σε Ηρακλή, Διαγόρα Σεβαστής, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και στην ΑΕ Καραϊσκάκη, όπου μαζί της, κατέκτησε την περίοδο που μας πέρασε και το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

Χθες Κυριακή (05/11) βρέθηκε και στα επίσημα του σταδίου Αλκαζάρ (από όπου και η φωτογραφία του θέματος), όπου και παρακολούθησε τον άτυχο αγώνα για τον Απόλλωνα με την Βέροια για την 2η αγωνιστική της Football League, σχηματίζοντας ήδη μια "εικόνα" για την νέα του, ομάδα.

Την Δευτέρα (06/11) το πρωϊ ο κ. Νίκος Θεοδοσιάδης, βρέθηκε στο αθλητικό κέντρο του Απόλλωνα, στην Τερψιθέα, όπου και τον παρουσίασε στους παίκτες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Παναγιώτης Μαντζανάς. Ο Κατερινιώτης τεχνικός θα έχει κοντά του, στον Απόλλωνα, σαν άμεσο συνεργάτη του, τον κ. Αλέξανδρο Κούρτογλου.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας καλοσωρίζει τον κ. Νίκο Θεοδοσιάδη, όπως και τον κ. Κούρτογλου, στην "κυανόλευκη" οικογένεια και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες, με την ομάδα μας.

- Όσοι παίκτες αγωνίσθηκαν με την Βέροια έκαναν αποθεραπεία την Δευτέρα ενώ οι υπόλοιποι κανονική προπόνηση με τον νέο τεχνικό.

Αύριο Τρίτη (07/11) υπάρχει ρεπό ενώ η προετοιμασία για το ματς της εχόμενης Κυριακής στην Σπάρτη, θα ξεκινήσει ουσιαστικά την Τετάρτη (08/11), με διπλή προπόνηση (πρωί - απόγευμα) που θα γίνει στην Τερψιθέα.