Βαθμολογία

Θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών στη Λάρισα

Η χθεσινή (5/11) μη τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης της ΑΕΛ με αντίπαλο την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων για την 10η αγωνιστική της Super League έφερε θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών στην θεσσαλική πρωτεύουσα.

Το συνεργείο της NOVA, λόγω της απεργίας των λιμενεργατών στο νησί του Ιονίου, δεν κατέστη δυνατό να μεταβεί στην Κέρκυρα και έτσι το παιχνίδι των δυο ομάδων δεν μεταδόθηκε ποτέ από το συνδρομητικό κανάλι. Κάτι το οποίο προκάλεσε και τις εύλογες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των Λαρισαίων φιλάθλων.

Για την ακρίβεια στο γήπεδο υπήρχε κεντρική κάμερα καθώς και ένας συνάδελφος όμως το τεχνικό συνεργείο δεν μπόρεσε να μεταβεί στην Κέρκυρα. Κάποια στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο μεταδόθηκαν πλάνα από το Novasports 1, στο οποίο την ώρα εκείνη έπαιζε η εκπομπή "Παίζουμε Ελλάδα", όμως και πάλι δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την μη μετάδοση της αναμέτρησης από το τρίτο αθλητικό κανάλι της NOVA που θα μετέδιδε το ματς.

H NOVA, την οποία πληρώνουν χιλιάδες Λαρισαίοι και πολλοί Έλληνες πολίτες, όφειλε τουλάχιστον να εκδώσει σχετική ανακοίνωση στην οποία να αναφέρει τους λόγους μη μετάβασης του συνεργείου στο νησί του Ιονίου και της μη τηλεοπτικής κάλυψης της αναμέτρησης.

Από σεβασμό και μόνο απέναντι στους φιλάθλους των ομάδων, της ΑΕΛ και της Κέρκυρας εν προκειμένω, όπως και σε ουδέτερους που μπορεί να ήθελαν για τους χ,ψ λόγους να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.