Βαθμολογία

Οκτώ κίτρινες για ΑΕΛ, τέσσερις ο Περόνε

Ούτε ένας, ούτε δυο, ούτε τρεις, αλλά οκτώ παίκτες της ΑΕΛ αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα του διαιτητή Νεοφυτιάδη στο χθεσινό (5/11) παιχνίδι στη Κέρκυρα με αντίπαλο την τοπική ομάδα για την 10η αγωνιστική της Super League.

Την κίτρινη κάρτα του Κορίνθιου ρέφερι είδαν οι Αντνάν Αγκάνοβιτς, Μίλος Ντέλετιτς, Νίκος Γκόλιας, Γιάννης Μασούρας, Άντονι Φατιόν, Σάντι Κρίσμαν, Τάσος Λαγός και Εμάνουελ Περόνε. Από αυτούς επηρέαζεται ο Περόνε ο οποίος, όπως διαβάσατε και χτες στο athleticlarissa συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες και θα πρέπει να δηλωθεί σε ένα από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια προκειμένου να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του.

Κατά τα άλλα ο Φατιόν, που θα απουσιάσει από το επόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στο AEL FC ARENA έφτασε τις έξι κίτρινες και είναι στην πρώτη θέση αυτής της λίστας, ενώ πλέον στο όριο είναι και ο Τάσος Λαγός που έφτασε τις τρεις κίτρινες. Δυο κίτρινες έχουν πλέον οι Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς και Γκόλιας, ενώ την πρώτη κάρτα είδαν ο Μασούρας καθώς και ο σκόρερ της ΑΕΛ Σάντι Κρίσμαν.

Αναλυτικά οι κίτρινες κάρτες των παικτών της ΑΕΛ:

Φατιόν: 6

Περόνε: 4

Ρέντζας: 3

Λαγός: 3

Ναζλίδης: 2

Φάρκας: 2

Αγκάνοβιτς: 2

Γκόλιας: 2

Ντέλετιτς: 2

Ανδρεόπουλος: 1

Αναστασόπουλος: 1

Ναβάρο: 1

Ζίζιτς: 1

Λεοζίνιο: 1

Μπόζοβιτς: 1

Κούσας:  1

Γουάλλας: 1

Μασούρας: 1

Κρίσμαν: 1

και οι κόκκινες:

Αγκάνοβιτς: 1