Βαθμολογία

Φυντάνης: «Παρέδωσαν την ψυχή τους…»

Ικανοποιημένος με τον βαθμό στην Κέρκυρα ήταν ο τεχνικός της ΑΕΛ, Ηλίας Φυντάνης, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία (1-1) των «βυσσινί».

«Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Παρέδωσαν την ψυχή τους σήμερα στο γήπεδο. Σε ένα δύσκολο παιχνίδια. Με έναν αντίπαλο που έχει σχεδόν τους ίδιους στόχους.

Μετά το πρώτο δεκάλεπτο που δεν εξελίχθηκε καλά και το αντικρούσαμε από τα άκρα με τις καλύψεις μας γνωρίζοντας ότι εκεί είναι η δύναμη της Κέρκυρας. Μετά το δεκάλεπτο ισορροπήσαμε το ματς μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Πετύχαμε ένα γκολ και ισοφαριστήκαμε 3 λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου με μία φάση που θα μπορούσαμε να αποφύγουμε.

Πήγαμε στα αποδυτήρια και είπαμε πως συνεχίζουμε με το ίδιο σκεπτικό. Δηλαδή όπως και στα εντός έδρας παιχνίδια ή στα εκτός. Πάμε για τη νίκη. Χαθήκαν ευκαιρίες από την πλευρά μας. Δημιούργησε και δύο ευκαιρίες ο αντίπαλος αλλά αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στο τελευταίο μέρος θα μπορούσαμε να φύγουμε με το τρίποντο.

Είμαστε ικανοποιημένοι όμως με τον βαθμό αυτό. Μας δίνει πολύ κουράγιο για τη συνέχεια. Η ομάδα είναι αήττητη στα τελευταία παιχνίδια. Δεχόμαστε δύσκολα γκολ, δημιουργούμε ευκαιρίες, υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε».