Βαθμολογία

Από τα έντεκα βήματα ο Δαμασιακός, 1-0 το Συκούριο

Νίκη με σκορ 1-0 πανηγύρισε σήμερα (5/11) η ομάδα του Δαμασιακού απέναντι στον Κίσσαβο Συκουρίου για την 8η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Νίκου Χρόνη έφτασε στη νίκη χάρις σε ένα πέναλτι, ενώ είχε και αρκετές καλές στιγμές για ακόμα περισσότερα γκολ απέναντι στο Συκούριο το οποίο έχασε και αυτό πέναλτι, αλλά δεν φάνηκε απειλητικό στο παιχνίδι.

Στο 39' λοιπόν το χαμένο πέναλτι για το Συκούριο, ένα πέναλτι που προήλθε από χέρι του Μπακαΐμη, με τον πορτιέρο Μιγδάνη να αποκρούει, ενώ στο 44' ο Δαμασιακός πέτυχε το 1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιάλτα, ένα πέναλτι που προήλθε από χέρι παίκτη των φιλοξενούμενων ύστερα από σέντρα του Λέτσιου.

Οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο με εξ επαφής σουτ του Σουγλή και με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ του Τσιάλτα που πέρασε άουτ. Στην επανάληψη το παιχνίδι είχε πολλά γεμίσματα χωρίς μεγάλες ευκαιρίες για τις δυο ομάδες πέραν μια δυο καλών στιγμών.

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μυγδάνης, Μπακαΐμης (85' Βίδρας), Ντόκος, Ιωαννίδης, Οικονόμου, Τσιάλτας, Μουσιάρης (88' Βελιχάς), Δούκας (75' Μόκκας), Λούτσος, Σουγλής, Λέτσιος (70' Καρατζώλης).