Βαθμολογία

Σημαντική νίκη για Φαλανιακό, 1-0 στη Νέα Πολιτεία

Μια πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε σήμερα (5/11) η ομάδα του Φαλανιακού καθώς επικράτησε με 1-0 στην έδρα της Αστραπής Νέας Πολιτείας για την 8η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, ενώ είχε και δοκάρι και χαμένες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Μεγάλες ευκαιρίες έχασε και η Αστραπή η οποία όμως δεν είχε την ουσία το γκολ δηλαδή και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο 1-0 για τον Φαλανιακό. Ένα παιχνίδι σε κακό αγωνιστικό χώρο που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων.

Με την συμπλήρωση επτά λεπτών αγώνα ο Μαχαίρας έκανε τη σέντρα και ο Αλεξανδρής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτσογιαννούλη για το 0-1, ενώ στο 18' από εκτέλεση κόρνερ του σκόρερ της αναμέτρησης ο Σουλιώτης με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Αστραπής.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μπιρσμίμη απείλησε στο 30' με το σουτ του Μπέτση, ενώ για την ομάδα της Φαλάνης ευκαιρίες έχασαν οι Πανταζής, Βαρσάμης και Αλεξανδρής. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε για την φιλοξενούμενη ομάδα η οποία όμως απείλησε με τους Παπαδόπουλο και Καρακίτσιο, με τις μεγάλες ευκαιρίες πάντως να ανήκουν στη Νέα Πολιτεία.

Στις σημαντικότερες ευκαιρίες των γηπεδούχων το τετ-α-τετ του Ιωαννίδη στο 65' καθώς και τα σουτ των Αργυρακούλη στο 70' και Μπέτση στο 85' που στέρησαν από την Αστραπή έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπιρσίμης): Κουτσογιαννούλης, Σκόμπας (85' Ταγκαλίας), Χλωρός, Κιούσης (40' Ιωαννίδης), Κατσάνος, Ζήσης, Τόπης (75' Μαναός), Καλτσάς (60' Πράπας), Αργυρακούλης, Καψιώχας, Μπέτσης.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Παπαιωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Σουλιώτης, Κολοβός, Πάνου (89' Γκάζι), Πανταζής Η. (73' Παπαδόπουλος), Παπαγεωργίου (80' Καρακίτσιος), Μπλέντι, Αλεξανδρής (57' Αλατάς Δ.), Λυγούρας.