Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα 4-3

Στη ματσάρα της Ριζούπολης, ο Απόλλων προηγήθηκε, ο ΠΑΣ Γιάννινα έκανε τη συνηθισμένη ανατροπή του (1-2). Όμως η «Ελαφρά Ταξιαρχία» τον... πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα και πήρε μια σημαντική κι εντυπωσιακή νίκη με 4-3, που την ξεκόλλησε από τον βαθμολογικό πάτο!

Την δεύτερη νίκη του στη Superleague πανηγύρισε ο Απόλλωνας που επικράτησε με ανατροπή 4-3 του ΠΑΣ στη Ριζούπολη. Η Ελαφρά Ταξιαρχία προηγήθηκε στο παιχνίδι, οι Γιαννιώτες το γύρισαν σε 1-2, όμως οι γηπεδούχοι ήταν εντυπωσιακοί στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας στο μεγάλο τρίποντο.

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Μπαρτολίνι (26΄), Τζημόπουλος (38΄ -αυτογκόλ), Ανιέτε (74΄ πέν.) και Αλμπάνης (86΄), ενώ για τους φιλοξενούμενους που είχαν προηγηθεί 2-1 σκόραραν οι Μαυροπάνος (31΄) και Κόντε (38΄, 90΄+4΄).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Ζόραν Βούλιτς): Τσόβιτς, Ντάσιος, Κύργιας (12' Μπαρτολίνι), Μπιτζιμίν, Κούρος, Παπάζογλου, Κονέ, Αλμπάνης, Μαάτσι, Ανιέτε (90' Μενδρινός), Καστιγέχος (70' Χουάρες).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας (70' Καρανίκας), Μαυροπάνος, Τζημόπουλος (80' Μπουκουβάλας), Μιχαήλ, Ναδάλες, Νικολιάς, Λίλα, Γιάκος, Χαλκιαδάκης (69' Σολτάνι), Κόντε.