Βαθμολογία

Πολυβόλο ο Πανιώνιος, 7-0 τον Όλυμπο Καρυάς

Εντυπωσιακός ο Πανιώνιος Νέας Σμύρνης συνέτριψε με 7-0 το πρωί της Κυριακής (5/11) τον Όλυμπο Καρυάς στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Αποστόλη Κορομηλά ήταν πραγματικό πολυβόλο και πέτυχε επτά τέρματα απέναντι στην ομάδα της Καρυάς, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ιορδανίδη που πέτυχε χατ-τρικ και έπιασε στην 4η θέση τον Κεραυνό Δρυμού με τις δυο ομάδες να έχουν από εννιά βαθμούς.

Ο Παϊτέρης Π. του Σ. με πλασέ στο 25' ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, με τον Ιορδανίδη να πετυχαίνει το 2-0 στο 44' με κεφαλιά. Δυο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο ίδιος παίκτης με πλασέ στο "Γ" έκανε το 3-0 και στο 50' ο Δημόπουλος με πλασέ πρόσθεσε και αυτός το όνομα του στους σκόρερ του Πανιωνίου.

Με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Παϊτέρης Π. του Ν. με πλασέ έκανε το 5-0 και στο 65' ο Ιορδανίδης έφτασε στο χατ-τρικ στέλνοντας με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα της Καρυάς κάνοντας το 6-0. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε στο 68' ο Γκόλτσιος με ένα πολύ ωραίο σουτ που κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 7-0.

Πανιώνιος Νέας Σμύρνης (Αποστόλης Κορομηλάς): Ιορδανίδης Ν. (60' λ.τ. Ελιζόπουλος Σ.), Δημόπουλος (55' Στρατής), Βασιλείου Π., Φλώρος Παν., Κίτσας Γερ. (30' λ.τ Παπαγεωργίου), Γκόλτσιος, Βασιλείου Λ., Παϊτέρης Π. του Σ., Ιορδανίδης (65' Κίτσας Γ.), Παϊτέρης Π. του Ν., Χάαν.