Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Ελπίζω να γυρίσει η μπάλα»

Μία ακόμη αποτυχία εκτός έδρας για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη ούτε στο πέμπτο του ματς μακριά από τη Λεωφόρο στη Σούπερ Λίγκα. Έχασε, μάλιστα, στο φινάλε και τον βαθμό γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσιάστηκε προβληματισμένος, ξεκαθάρισε πως δεν φτάνει μόνο η προσπάθεια, ενώ προσέθεσε πως μακριά από το κάστρο της η ομάδα του «κάτι θα γίνει και θα το φάμε». Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια στον Αστέρα. Το πάλεψε πολύ, όπως και εμείς. Έκαναν γκολ την ευκαιρία τους, αλλά όχι εμείς. Ήταν ένα μοιρασμένο ματς, που έδειχνε να πηγαίνει στην ισοπαλία. Το πρόβλημα είναι πως άλλη μία φορά εκτός έδρας δεχτήκαμε γκολ. Κάτι θα γίνει και θα το φάμε. Εμείς δυσκολευτήκαμε να έχουμε καλές επιλογές στην αντίπαλη περιοχή. Κάναμε κακές επιλογές και δεν ολοκληρώσαμε σωστά τις φάσεις. Υπήρχε διάθεση, θέληση και μαχητικότητα, αλλά δυστυχώς είχαμε παίκτες σε κακή μέρα όταν είχαμε τη μπάλα.

Είχαμε τις αναγκαστικές αλλαγές με τους Κουλιμπαλί και Βιγιαφάνιες και δεν μπόρεσα να αλλάξω κάποιους που δεν βοήθησαν, ως προς το παίξιμο τους. Είναι μία δύσκολη μέρα για μας, γιατί θέλαμε το παιχνίδι, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ελπίζω με τη διακοπή, να γυρίσουν κάποιοι παίκτες, αλλά χάνουμε άλλους και γυρνάμε από την αρχή. Θα συνεχίσουμε, θα προσπαθούμε και ελπίζω να γυρίσει η μπάλα και να είναι με το μέρος μας».

Αυτά που λέγατε στο Κορωπί, τα είδατε να γίνονται σήμερα;

«Προσπάθεια έγινε, αλλά δεν φτάνει. Είμαστε Παναθηναϊκός. Πρέπει να είμαστε πιο ήρεμοι όταν έχουμε τη μπάλα. Αν δεν είχαμε τους τραυματισμούς, άλλους παίκτες θα άλλαζα. Δεν φτάνει μόνο η διάθεση, εκτός έδρας θέλουμε και άλλα πράγματα. Ξέρουμε τι χρειαζόμαστε, τι λείπει, αλλά δυστυχώς δεν τα έχουμε».