Βαθμολογία

«Μόλις ο Τσοχατζόπουλος έμαθε για το διαζύγιο, κεραυνοβολήθηκε»

Από τα σύννεφα έπεσε ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος όταν έμαθε στο δικαστήριο πως η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου. Αυτό δήλωσε ο δικηγόρος του Γιάννης Παγορόπουλος, μιλώντας το Σάββατο (4/11) στα Παραπολιτικά 90.1. «Μόλις ο Άκης Τσοχατζόπουλος έμαθε την είδηση της αίτησης διαζυγίου που υπέβαλε η Βίκυ Σταμάτη κεραυνοβολήθηκε, δεν το πίστευε», είπε χαρακτηριστικά.

«Η απόφαση της κυρίας Σταμάτη τον έχει ήδη επηρεάσει, τον έχει διαλύσει, είναι ένα χτύπημα στο μαλακό υπογάστριο, το οποίο του έδωσε η μέχρι προχθές σύζυγός του. Εγώ μετέφερα στον Άκη Τσοχατζόπουλο στο δικαστήριο την είδηση περί του διαζυγίου της κυρία Σταμάτη. Όταν το έμαθε κεραυνοβολήθηκε. Έτρεξα να προλάβω τις κάμερες επειδή έχω τη φιλία που έχω με τον κ. Τσοχατζόπουλο για να του το πω πριν το μάθει και κοιτάει γύρω-γύρω. Τον κοίταγαν όλοι οι δημοσιογράφοι γνωρίζοντας ότι δεν ξέρει και περίμεναν ποιος είναι αυτός που θα του το πει και του το είπα εγώ. Εγώ ήμουν ο κομιστής της θλιβερής αυτής είδησης», ανέφερε.

Ερωτηθείς γιατί το έκανε η Βίκυ Σταμάτη, ο δικηγόρος άφησε να εννοηθεί πως το ζήτημα υπήρχε καιρό στο μυαλό της. «Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι η ένταση της στιγμής, δηλαδή η επιστροφή στη φυλακή, ήταν τεράστια και μπορεί να πυροδότησε κάποια σκέψη ή αντίδραση που είχε η κυρία Σταμάτη στο μυαλό της καιρό φυλαγμένη. Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι ειλικρινής ή οχι η πρόθεση του διαζυγίου διότι ό,τι γίνεται μέσα στο ζευγάρι δεν μπορεί να το ξέρει κανείς. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι δεν υπάρχει ουδεμία σκέψη ύστερη που να συνδέεται με κάποια νομική πράξη διότι αυτά είναι λυμένα εξαρχής, το ότι ανήκει σε ποιον. Δεν εξυπηρετεί τίποτα όλη αυτή ιστορία. Πλην του διαμερίσματος της κυρίας Σταμάτη όλα τα άλλα είναι δημευμένα», δήλωσε ο Παγορόπουλος.