Βαθμολογία

Γρηγορίου: «Να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι»

Ο Πανιώνιος απέδρασε αλώβητος από το Περιστέρι το Σάββατο (4/11), παίρνοντας το «Χ» απέναντι στον Ατρόμητο. Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε λόγο για έναν σημαντικό βαθμό, δεδομένου και του ότι οι «κυανέρυθροι» αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο σημείωσε ότι χρειάζεται βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι.

Παράλληλα, συνεχάρη τον Ατρόμητο για την πορεία του, σημειώνοντας πως είναι καλό για το ποδόσφαιρο μία ομάδα εκτός των λεγόμενων μεγάλων να είναι πρωτοπόρος της βαθμολογίας. Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών στη συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι δεδομένο ότι ήταν δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν την είσοδο στην πεντάδα. Ο Ατρόμητος προερχόταν από μία μεγάλη νίκη με την Ξάνθη, ήταν πρωτοπόρος, δεν είχε αγωνιστικό πρόβλημα. Εμείς προερχόμασταν από άσχημη εμφάνιση με την ΑΕΚ. Αυτό αντιστρέφεται με πειθαρχία στον αγώνα. Και οι δυο ομάδες διεκδικήσαν τη νίκη, είχαν τις δίκες του στιγμές. Ήταν θετικό το αποτέλεσμα.

Έλειπαν οι Σπιριντόνοβιτς και Γεσίλ. Ο Ντουρμισάι κάνει μεγάλη προσπάθεια και από αύριο θα βγει 15 μέρες οφ ενώ ο Σιώπης έχει σπασμένη μύτη. Γενικά έχουμε προβλήματα. Απέναντι στον Αστέρα πήγαμε χωρίς προβλήματα. Είναι σημαντικός ο βαθμός που πήραμε. Έχουμε την ευκαιρία να ανασυνταχτούμε, να ξεκουραστούμε. Από τις 15 Ιουνίου που έχουμε ξεκινήσει, δεν είχαμε ανάσες, και στις προηγούμενες διακοπές δουλεύαμε πολύ. Έχουμε δείξει σημάδια κόπωσης. Αυτή η εβδομάδα θα είναι εβδομάδα ξεκούρασης. Κάποια παιδιά έχουν και εθνικές ομάδες. Από Δευτέρα θα ασχοληθούμε με το δύσκολο παιχνίδι με την Ξάνθη. Βγάζουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, προσπαθούμε για λιγότερες βαθμολογικές απώλειες, ξέρουμε το μέταλλο της ομάδας, ξέρουμε τα παιδιά. Κάποια στιγμή θα είμαστε πολύ καλά και θα διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει. Συγχαρητήρια στον Ατρόμητο, είναι καλό για το ποδόσφαιρο να είναι μια ομάδα όχι μεγάλη στην πρώτη θέση. Εύχομαι τα καλυτέρα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και το αποτέλεσμα. Είχαμε συγκεκριμένο πλάνο, να διασφαλίσουμε τα μετόπισθεν. Με προβληματίζει η αμυντική λειτουργία. Προσπαθήσαμε και επιθετικά, είχαμε την ευκαιρία με τον Μασούρα. Αν μπορούσαμε να βγάλουμε μια τελική θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Είχαμε τις προϋποθέσεις.

Πρέπει να ασχοληθούμε παραπάνω με την αμυντική λειτουργιά. Είναι ευκαιρία η διακοπή για να επανέλθουμε σε αυτό το κομμάτι. Πρέπει να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα για αυτό έπρεπε να δώσουμε έμφαση στην αμυντική λειτουργιά. Δεν βρήκε χώρους ο Ατρόμητος, εκτός από δυο αδράνειες δίκες μας, δεν νομίζω ότι είχε κάτι άλλο ιδιαίτερο. Όταν βρίσκεσαι σε κομβικές στιγμές, οφείλεις να αφήσεις το καλό ποδόσφαιρο και να δώσεις σημασία στα αποτελέσματα».