Βαθμολογία

Πολύ χαρούμενος ο Ράσταβατς

Περιχαρής ήταν ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την εκτός έδρας νίκη της Ξάνθης κόντρα στον Παναιτωλικό, με τον Σέρβο τεχνικό να τονίζει ότι το διπλό ήρθε λόγω της συγκέντρωσης που είχαν οι παίκτες του και της αποτελεσματικότητας που έδειξαν στην επίθεση.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτούς τους τρεις πόντους. Το πρόβλημά μας στα προηγούμενα ματς δεν ήταν ότι παίξαμε άσχημα, αλλά ήταν στη συγκέντρωση και στην ακρίβεια στην επίθεση. Βάλαμε κάποια καθήκοντα στους εαυτούς μας πριν το παιχνίδι, να βελτιώσουμε αυτά τα πράγματα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό που βγάλαμε σήμερα. Αναλύσαμε τον αντίπαλό μας.

Διαχειριστήκαμε καλά τον αντίπαλο και ελέγξαμε το παιχνίδι. Θέλαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο βάζοντας την άμυνα πιο ψηλά και να χρησιμοποιήσουμε το χώρο. Καταφέραμε να το κάνουμε πολύ καλά και σίγουρα αυτό μας έδωσε τη νίκη. Εύχομαι καλή τύχη στον Παναιτωλικό αλλά και στη δική μου ομάδα», είπε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής των ακριτών. Εν συνεχεία, δήλωσε:

Για το αν περίμενε να κερδίσει τόσο εύκολα η ομάδα του: «Σας είπα, δεν ήταν ότι δεν παίζαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Απλά μας έλειπαν κάποια στοιχεία. Σήμερα ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο. Στα πρώτα οκτώ λεπτά όλα πήγαν πολύ καλά και αυτό ήταν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν περίμενε την κακή εικόνα του Παναιτωλικού: «Ο Παναιτωλικός είναι μια ιδιαίτερη ομάδα. Της αρέσει να παίζει με την μπάλα, με κοντινές πάσες και χρειάζεται να μπεις πολύ καλά στο παιχνίδι. Αν καταφέρουν να κάνουν συνδυασμούς σε μικρούς χώρους, έχεις πρόβλημα. Με την άμυνά μας σήμερα καταφέραμε να σταματήσουμε αυτό το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και τους αναγκάσαμε να κάνουν μεγάλες μπαλιές. Η άμυνά μας σήμερα ήταν πιο γρήγορη σε σχέση με την επίθεσή τους».