Βαθμολογία

Κάναντι: «Δεν ασχολούμαστε με τα άλλα παιχνίδια»

Χωρίς νικητή (0-0) έληξε το Σάββατο (4/11) η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Πανιώνιο, για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Νταμίρ Κάναντι έκανε λόγο για ένα ντέρμπι, που και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν, και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Παράλληλα, εστίασε στο πρώτο μισάωρο όπου οι Περιστεριώτες παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα επικίνδυνοι ενώ ευχαρίστησε και τον κόσμο για την παρουσία του στο γήπεδο. Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του Ατρομήτου στη συνέντευξη Τύπου:

«Για εμάς είναι δυο χαμένοι βαθμοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες για να δημιουργήσουμε το γκολ. Στο δεύτερο ο αντίπαλος μας έκλεισε τους χώρους, αμύνθηκε καλά με οργάνωση και δεν μπορούσαμε να δημιουργήσουμε τόσες ευκαιρίες. Γι’ αυτό το λόγο με το 0-0 πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι. Θεωρώ ότι ήταν ένα πολύ έντονο παιχνίδι στο όποιο είχαμε επενδύσει. Ήταν ένα ντέρμπι το όποιο και οι δυο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν. Στο πρώτο ημίχρονο αξίζαμε ένα γκολ να πάρουμε το προβάδισμα. Θα ήθελα να συγχαρώ τον αντίπαλο, ήταν ένα δίκαιο 0-0. Να ευχαριστήσω τους οπαδούς για την μεγάλη υποστήριξη που μας προσέφεραν. Ήταν μια σουπερ υποστήριξη. Εύχομαι να τους έχουμε κοντά και στο επόμενο παιχνίδι.

Για το πρώτο 30λεπτο όπου ο Ατρόμητος εμφανίστηκε αρκετά επικίνδυνος: «Ήταν ένα κομβικό διάστημα. Είχαμε το δοκάρι με τον Ουάρντα, είχαμε φάσεις με Ουάρντα, Μανούσο, Ντιγκινί. Ήταν ένα κομβικό διάστημα που έπρεπε να βάλουμε ένα γκολ.

Για το ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ και πόσο τους απασχολεί: «Αύριο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Δεν ασχολούμαστε με τα άλλα παιχνίδια. Εστιάζουμε στη δική μας ομάδα. Προσπαθούμε πάντα να νικάμε. Να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς.

Για τις εμφανίσεις των Ρισβάνη, Χατζηισαϊα, Γιαννιώτη θέλετε να στείλετε ένα μήνυμα στον Σκίμπε;

«Όχι δεν είναι δική μου δουλεία να σχολιάζω. Η Εθνική έχει πολύ καλή ομάδα και πολύ καλό προπονητή. Το σημαντικό είναι πως θα πάρει αυτά τα δυο σημαντικά παιχνίδια. Πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση να μην καλέσει παίκτες του Ατρόμητου. Η Εθνική έχει παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό και αυτό κάνει δύσκολη τη δουλεία του Σκίμπε ώστε να καλέσει παίκτες από εμάς. Δεν εστιάζουμε στο να υπερασπιστούμε την ταμπέλα της πρώτης θέσης.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Ενδεχομένως να μην είχαμε την συγκέντρωση. Κάναμε κάποια λάθη, ενδεχομένως να μην ήμασταν τόσο θαρραλέοι γι’ αυτό και δεν είχαμε τις ευκαιρίες που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».