Βαθμολογία

Πέρασε από τη Νεάπολη το Μακρυχώρι (PICS)

Ο Αετός Μακρυχωρίου συνέχισε νικηφόρα κερδίζοντας και τη Νεάπολη και μάλιστα εκτός έδρας με σκορ 0-1.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν δυνατό ανάμεσα στις δύο ομάδες χωρίς ιδιαίτερες φάσεις. Στο 10’ η πρώτη καλή στιγμή για τη Νεάπολη όταν ο Ποντίκας έκανε το σουτ απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γκικούδης και στο 20’ ο Καλόγηρος έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 52’ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, όταν το φάουλ για τον Αετό που εκτέλεσε ο Τίκος και ο Πάσος με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 70’ μια πολύ καλή ευκαιρία για τον Αετό όταν ο Φουσίκας έβγαλε ωραία σέντρα στον Πάσο, όμως αυτός έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 80’ ο Καλούσης τροφοδότησε τον Φουσίκα, αυτός έκανε το σουτ αλλά η μπάλα βρήκε στα σώματα αμυντικών. Η Νεάπολη προσπάθησε να ισοφαρίσει όμως δεν τα κατάφερε και στο 92’ ο Καλούσης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για τον Αετό.

Νεάπολη (Νίκος Βλαχούλης): Μόσιαλος, Συγκούνας, Μπαλαούρας (46’ Μανδραβέλης), Βιλανάκης, Ζάρας, Μπουχλαριώτης, Βασιλόπουλος, Καλόγηρος (80’ Ανυφαντής), Ποντίκας, Μανώλης, Παυλόπουλος Θ. (55’ Κωσταρέλος Δ.).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Δάσσιος (46’ Μητσογιάννης), Αλμυρούλης Τσιαπλές, Τίκος, Καπετάνι, Καλούσης, Μπάρδας (78’ Τζίκα Ι.), Πάσος (85’ Τζίκα Ν.), Τσιαντούλης, Φουσίκας (88’ Τζίκα Α.).

Διαιτητή τριπλέτα: Φακής, Γκάγκας, Αναστασίου.