Βαθμολογία

Οι Αμπελόκηποι έκαμψαν την αντίσταση του Μαυροβουνίου (PICS)

Οι Αμπελόκηποι κατάφεραν να πάρουν μία σημαντική νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στο «αποδεκατισμένο» Μαυροβούνι που παρατάχθηκε με εντεκάδα ανάγκης.

Της Βάσως Γκατζούλη

Εφτά οι βασικές απουσίες για τους φιλοξενούμενους με τους Παλάσκα, Μπατζέλα Ν., Μπατζέλα Β., Μπάγκα Α., Πάτα, Κυριάκο, Αθανασίου να μην είναι στις θέσεις τους. Στα πρώτα δευτερόλεπτα του παιχνιδιού ο Μπόλλος έκλεψε τη μπάλα από τους αμυντικούς και με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 15’ ύστερα από την φοβερή ατομική ενέργεια του Λεσάϊ, ο οποίος πέρασε την άμυνα και με ωραίο σουτ έκανε το 2-0. Ένα λεπτό μετά ο Μαντζαφούλης έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της άμυνας και ο Πεζής με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Τέσσερα λεπτά μετά καλό σουτ του Τριάντη η μπάλα όμως έφυγε δίπλα από την εστία.

Στο 25’ ωραία συνεργάστηκαν οι Μάτα με τον Λεσάϊ με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να στέλνει την μπάλα άουτ. Το Μαυροβούνι μετά τη μείωση ισορρόπησε το παιχνίδι και διεκδίκησε την ισοφάριση.

Στην επανάληψη καις το 60’ ο Ακριβόπουλος έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Φραχόλι. Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό κυρίως κέντρου με το Μαυροβούνι να πιέζει ασφυκτικά. Στο 80’ εκτέλεσε το κόρνερ ο Τριάντης απέκρουσε ο Φραχόλι. Πέντε λεπτά μετά ο ίδιος παίκτης εκτέλεσε το κόρνερ, την κεφαλιά πήρε ο Μαντζαφούλης και την έστειλε άουτ και στο 90’ η καλύτερη στιγμή για τους γηπεδούχους όταν ο Λεσάϊ βρέθηκε τετ α τετ έκανε το πλασέ η μπάλα πέρασε άουτ.

«Φωνάζει» το Μαυροβούνι

Η διοίκηση του Μαυροβουνίου σε επικοινωνία που ήρθε με την ιστοσελίδα μας τόνισε ότι διαμαρτύρεται πως στο 50’ ύστερα από την αποβολή του προπονητή της ομάδας του κ. Λάζαρου Αγγλόπουλου, η κερκίδα ξεσηκώθηκε, έγινε σύρραξη και κινήθηκαν εναντίον του, ενώ του απέσπασαν και τον προσωπικό του σταυρό καθώς και την αλυσίδα που φορούσε. Επίσης αναφέρουν πως δύο παίκτες από τους Αμπελόκηπους έλαβαν μέρος στα επεισόδια και ενώ θα έπρεπε να αποβληθούν, ο διαιτητής απέβαλε δύο παίκτες των Αμπελοκήπων από τον πάγκο.

Αμπελόκηποι (Ζήσης Χολέβας): Φραχόλι, Καραγιάννης, Δούκας, Καραούλης, Δόνος Π., Σούμπασης, Μπόλλος (92’ Τσαούσι), Χύσα Β., Χύσα Τ. (46’ Βεργής), Λεσάϊ, Μάτα (80’ Μπονόμι).

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Καραποστόλης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Σιδέρης, Μαντζαφούλης, Κολιοφούτης, Τριάντης, Ακριβόπουλος, Πεζής, Χατζής, Ξεζώνοτος (55’ Μπατζέλας Ν.).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Τζιμούρτος, Λάκης.