Βαθμολογία

Κιλελέρ τεσσάρων αστέρων, 4-1 την Ακαδημία Τυρνάβου

Μια πολύ μεγάλη νίκη με σκορ 4-1 πέτυχε σήμερα (4/11) η ομάδα του Κιλελέρ απέναντι στην Ακαδημία Τυρνάβου για την 8η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Με τη νίκη αυτή το Κιλελέρ παραμένει μόνο πρώτο στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχοντας πλέον 20 βαθμούς και στο +1 από Αμπελωνιακό, Αετό Μακρυχωρίου και Αμπελιά που ακολουθούν κατά πόδας.

Μόλις στο 2' από πλάγιο άουτ που εκτέλεσε ο Γουρνάρης ο Τζατζάκης με σουτ έκανε το 1-0 για το Κιλελέρ, με τους φιλοξενούμενους να φτάνουν στο 1-1 με πέναλτι. Στο 38' από ωραία ενέργεια του Ζιόμπουρα με τον Μουρατάι ο τελευταίος έκανε τη σέντρα και ο Τζατζάκης με ωραία κεφαλιά έκανε το 2-1 βάζοντας και πάλι το Κιλελέρ μπροστά στο σκορ.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 71' από εκτέλεση κόρνερ του Φαρμάκα ο Κουσιώρας, που είχε περάσει λίγο νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο, με κεφαλιά έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο ίδιος παίκτης με ωραίο τελείωμα όταν δέχτηκε την κάθετη του Ζιόμπουρα.

ΑΕ Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Παπαρσένης, Γουρνάρης, Μουρατάι (71' Κουκότσικας), Μπαλάσκας, Νεστορίδης, Κολοβός (82' Τζουρτζουκλής), Παπαδημητρίου, Κασσιός (67' Κουσιώρας), Ζιόμπουρας, Φαρμάκας (79' Βράκας), Τζατζάκης.