Βαθμολογία

Παναιτωλικός - Ξάνθη 1-3

Μια πολύ μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα (4/11) το μεσημέρι στο Αγρίνιο η Ξάνθη απέναντι στον Παναιτωλικό με 3-1 για την 10η αγωνιστική της Super League.

Οι Ακρίτες ήταν εντυπωσιακοί αποδεικνύοντας ότι αποδίδουν καλύτερα εκτός έδρας και έφτασαν στη νίκη απέναντι στους "κυανοκίτρινους" που δείχνουν ότι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Η Ξάνθη μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και ήδη από το 8' είχε βάλει τις βάσεις για τη νίκη καθώς προηγήθηκε με 0-2 με ισάριθμα τέρματα του Μπρίτο. Αρχικά στο 3' ο Λουσέρο έκανε γύρισμα στη καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων με τον Μπρίτο από κοντά να κάνει το 0-1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-2.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έφτασε στο 0-3 πριν βγει το ημίχρονο, όταν στο 36' ο Γέντρισεκ με ωραίο αριστερό σουτ έκανε το 0-3, μια προσπάθεια που ξεκίνησε από ωραία ενέργεια του Λουσέρο, με τις δυο ομάδες να οδηγούνται στην ανάπαυλα, εν μέσω αποδοκιμασιών των οπαδών του Αγρινίου προς την ομάδα τους. Το μόνο που κατάφερε ο Παναιτωλικός ήταν να μειώσει στο τελικό 1-3 με πλασέ του Μάζουρεκ.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κυριακίδης, Μιχάι, Μύγας, Μαρινάκης, Μπράβο (46' Πάουλο), Λόπες (46' Μπεχαράνο), Μάζουρεκ, Ρόσα, Ντίας, Μόρας (59' λ.τ. Χαντάκιας), Μοράρ.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Λουσέρο, Σβάρνας, Τριάδης, Μεχία (69' Μελιόπουλος), Λισγάρας, Κασάδο, Μπρίτο (85' Κίκε Μπουλά), Γέντρισεκ (78' Ρότσε).