Βαθμολογία

Με 18 για την πρώτη νίκη ο Απόλλων Λάρισας

Ολοκληρώθηκε σήμερα (4/11) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας ενόψει της αυριανής (5/11 15:00) αναμέτρησης με αντίπαλο την Βέροια στο Αλκαζάρ για την 2η αγωνιστική της Football League.

Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης που έλαβε χώρα στο γήπεδο της Τερψιθέας ο υπηρεσιακός τεχνικός της λαρισινής ομάδας Κώστας Μαργαρίτης ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι απέναντι στη Βασίλισσα του Βορρά και η οποία αποτελείται από 18 παίκτες. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Φιρινιδης, Σάββας, Ιορδανίδης καθώς και οι Καμπέρης, Ιβανίδης για λόγους τακτικής.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας αποτελούν οι: Κραβαρίτης (Τ), Παϊτέρης (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Χατζής, Σουλίδης, Τσιλούλης, Λαμπρόπουλος, Μαυριάς, Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Μίλιτς, Βουτσιάς, Διβανές, Ανδρέου Ι.

Η ομάδα θα γευματίσει πριν τον αγώνα στο "Παραδοσιακό" στην Νεάπολη.

Τα εισιτήρια του αγώνα τα οποία θα δίνονται από τα εκδοτήρια του σταδίου Αλκαζάρ και τιμώνται ως ακολούθως:

Θύρες 2, 4, 9, 10, 11: 10 ευρώ

Θύρα 3 VIP: 15 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι όσοι έχουν το απόκομμα του αγώνα Κυπέλλου, θα μπορούν με την επίδειξη του, να πάρουν εισητηρια της ανάλογης Θύρας με έκπτωση 50%.