Βαθμολογία

Iσοπαλία για την κ-17

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (4/11) αναμέτρηση της κ-17 της ΑΕΛ με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο δημοτικό γήπεδο Αγιάς για την 8η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος υποδομών.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα μετά την ήττα από την Ξάνθη πήρε τον βαθμό απέναντι στον ΠΑΟΚ με τους "βυσσινί" να φτάνουν τους δέκα βαθμούς, ενώ ο Δικέφαλος του Βορρά έχει πλέον δώδεκα.

ΑΕΛ (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μαλούσι (85' Παπαδημητρίου), Κοντογιώργος (46' Μιλτιάδης), Φουρκώτης Χ., Τέλλιος (46' Κόφφας), Παπακωνσταντίνου, Πετάνι, Καμπέρης (80' Δημόπουλος), Τσουμάνης (70' Μπουζούκης), Πινακάς, Μαλάκος.

ΠΑΟΚ (Άγγελος Ζαζόπουλος): Ταλιχμανίδης, Τάχατος, Αβεντισιάν (65′ Μπούμπας), Παναγιώτου, Καλτσίδης, Βουτσάς (70′ Καραμπέρης), Δ. Θεοδωρίδης, Γρόσδης, Γκορτεζιάνι (70′ Τσιάκαλος), Πουρναράς (58′ Κορέας), Ξιφιλίνος (58′ Σπαρτιάτης).

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός της ομάδας Ζήσης Ζιάγκας δήλωσε στο athleticlarissa.gr τα εξής: «Μέτρια η εικόνα μας, καλύτερος ο ΠΑΟΚ στο σημερινό παιχνίδι, κρατάμε μόνο την προσπάθεια, συνεχίζουμε και ευελπιστούμε στην περαιτέρω βελτίωση μας στη συνέχεια. Θα πρέπει να κοιτάξουμε όταν ξανατεθούμε αντίπαλοι με ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να έχουμε βελτιωθεί για να διεκδικήσουμε και κάτι παραπάνω».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ