Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Είναι ευκαιρία και σκαλοπάτι...»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού. Η απόφαση ανήκει στον ίδιο, διότι αποδέχθηκε την πρόταση του Απόλλωνα Λάρισας και έτσι αποχώρησε από τους «μελανόλευκους».

Ο πρώην πλέον προπονητής του Πιερικού πήγε στη χθεσινή προπόνηση (3/11) και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του, αφού αποδέχθηκε την πρόκληση της Football League και δη του Απόλλωνα Λάρισας.

«Είναι αλήθεια, ότι συμφώνησα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ηταν πρόταση από ομάδα της Football League. Δεν μπορούσα να πω όχι», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του Νίκου Θεοδοσιάδη στο «Liganews.gr» και συμπλήρωσε:

«Στεναχωριέμαι για την κατάσταση. Ωστόσο, είναι ευκαιρία για μένα. Είναι σκαλοπάτι. Είναι μεγαλύτερη κατηγορία, με καλύτερες οικονομικές απολαβές. Είμαι επαγγελματίας.

Αναμφίβολα πρόκειται για δύσκολη κατάσταση, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο, απρόβλεπτο, αλλά ήταν επαναλαμβάνω ευκαιρία για μένα, που δεν μπορούσα να αρνηθώ».

Ο Θεοδοσιάδης θα κάνει τη Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση με τον Απόλλωνα Λάρισας. Υπενθυμίζεται ότι ανέλαβε τον Πιερικό στα τέλη Αυγούστου διαδεχόμενος τον Τάσο Ιωαννίδη, ενώ έχει βρεθεί και στους πάγκους των Ηρακλή, Διαγόρα Σεβαστής, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και ΑΕ Καραϊσκάκης.