Βαθμολογία

«Δεν λέμε αντίο στον Παράσχο, αλλά εις το επανιδείν...»

Οι δρόμοι του Πλατανιά με τον Γιώργο Παράσχο χώρισαν πριν από λίγες ημέρες, με τον Μακεδόνα τεχνικό, πάντως, να φεύγει ως φίλος από τους Χανιώτες. Αυτό προκύπτει και από την ευχαριστήρια ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» την Παρασκευή (3/11), οι οποίοι δεν αποκλείουν μια νέα συνεργασία στο μέλλον με τον πολύπειρο προπονητή, φτιάχνοντας και ένα βίντεο προς τιμήν του και χαρακτηρίζοντάς τον ως τον καλύτερο τεχνικό που πέρασε από την ομάδα.

Αναλυτικά: «Λένε ότι όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έπειτα από περίπου τρία χρόνια, ο κύκλος στην συνεργασία της ομάδας μας με τον Γιώργο Παράσχο έκλεισε. Όμως, σε αντίθεση με πολλούς άλλους προπονητές που πέρασαν από τον πάγκο του Πλατανιά, ο κ. Παράσχος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του. Όμορφο ποδόσφαιρο, καλύτερη θέση στην Super League στην ιστορία του Πλατανιά, γενική αναγνώριση από την πλειοψηφία των αντιπάλων, όχι μόνο για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και για το ήθος του.

Αυτό το μαγικό ταξίδι πραγματοποιήθηκε χάρη στον καλύτερο προπονητή που πέρασε από την ομάδα μας, για αυτό δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν, καθώς στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ.

Ο κ. Παράσχος ανέλαβε τον Πλατανιά στις 15 Μαρτίου του 2015 και έκατσε στον πάγκο σε συνολικά 90 παιχνίδια, με απολογισμό 33 νίκες, 25 ισοπαλίες και 32 ήττες. Ο Γιώργος Παράσχος ήρθε στον Πλατανιά ξένος και έφυγε φίλος… Τον ευχαριστούμε για όλα».