Βαθμολογία

Χιμένεθ: «Ξεχάστε τη Μίλαν»

Η ΑΕΚ ήταν εξαιρετική απέναντι στη Μίλαν το βράδυ της Πέμπτης (2/11), παίρνοντας και δεύτερο βαθμό από τους «ροσονέρι». Πλέον, η Ένωση στρέφει την προσοχή της στο κυριακάτικο (5/11) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Γι’ αυτό και ο Μανόλο Χιμένεθ, αφού πρώτα μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση, τους ζήτησε να ξεχάσουν το παιχνίδι με τους Μιλανέζους και να αφοσιωθούν σε αυτό με τους Θεσσαλονικείς.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε. Ήσασταν συγκεντρωμένοι σ’ όλο το παιχνίδι και κρατήσατε σωστά τις αποστάσεις. Δείξαμε πως είχαμε φιλοδοξία και είχαμε την σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι. Τώρα όμως θα πρέπει να ξεχάσουμε την Ευρώπη γιατί υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε», τους είπε κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Παρασκευής (3/11), στην οποία όσοι αγωνίστηκαν με τη Μίλαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Από εκεί και πέρα ο Κλωναρίδης έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα, με τους «κιτρινόμαυρους» να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το Σάββατο (4/11) με απογευματινή (18:30) προπόνηση, που θα είναι και η τελευταία πριν από το ντέρμπι.

Φιλικό με την Τσουκαρίτσκι

Μπορεί την ερχόμενη εβδομάδα να μην υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα στη Σούπερ Λίγκα ελέω… Εθνικής ομάδας, ωστόσο ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θέλει να δει τους παίκτες του να επαναπαύονται.

Έτσι, η Ένωση έκλεισε φιλικό παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη (9/11, 18:30) στα Σπάτα. Σημειώνεται ότι τεχνικός διευθυντής στην σερβική ομάδα είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής της Ένωσης, Βλάντιμιρ Ματιάσεβιτς.