Βαθμολογία

Οι αποδόσεις του Κέρκυρα - ΑΕΛ

Την ομάδα της Κέρκυρας αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (5/11) στις 17:15 στο νησί των Φαιάκων η ομάδα της ΑΕΛ για την 10η αγωνιστική της Super League.

Η αναμέτρηση έχει συμπεριληφθεί στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες και λέμε στις περισσότερες γιατί ακόμα, για άγνωστο λόγο, δεν είναι σε όλες διαθέσιμη προς στοιχηματισμό.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι φαβορί δίνεται η κερκυραϊκή ομάδα με την μεγαλύτερη απόδοση για τη νίκη της να είναι στην Stoiximan όπου προσφέρεται στο 2.30, ενώ η μικρότερη είναι στον ΟΠΑΠ με 2.15. Στην Sporting Bet την συναντάμε λίγο πιο χαμηλά από την Stoiximan ήτοι στο 2.25. Όσον αφορά τη νίκη των "βυσσινί" η μεγαλύτερη απόδοση είναι το 3.70 της Sporting Bet, ενώ ΚΑΙ εδώ η μικρότερη είναι στον ΟΠΑΠ όπου την συναντάμε στο 3.30. Λίγο μεγαλύτερη η απόδοση του "2", 3.45, στην Stoiximan.

Όπως είπαμε η αναμέτρηση δεν είναι σε όλες τις εταιρίες με μια από αυτές να είναι και η BET365 μια εκ των μεγαλύτερων στοιχηματικών εταιρειών παγκοσμίως. Το athleticlarissa.gr επικοινώνησε με την εν λόγω εταιρεία και τέθηκε το ερώτημα γιατί δεν είναι το παιχνίδι της ΑΕΛ, όπως είναι, τα υπόλοιπα, για να λάβουμε την εξής απάντηση:

Οι αποφάσεις κάλυψης αγώνων και διαθέσιμων στοιχηματικών επιλογών ανήκουν στο τμήμα traders το οποίο μας έχει ενημερώσει ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη πρόβλεψη για να περιληφθεί η αγορά στην οποία αναφέρεστε. Θα σας συνιστούσα πάντως να ελέγχετε την ιστοσελίδα μας σε περίπτωση που προστεθεί αργότερα.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για το Κέρκυρα - ΑΕΛ:

STOIXIMAN: 2.30 - 3.05 - 3.45

SPORTING BET: 2.25 - 2.95 - 3.70

BET 365: -

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: 2.15 - 2.75 - 3.30

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ