Βαθμολογία

«Δεν κάνω βόλτα τον πόνο μου για τον χαμό των παιδιών μου»

Η Βέφα Αλεξιάδου, σε μια εξομολόγηση καρδιάς στη Τζωρτζέλα Κόσιαβα και την εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα πω, μίλησε για τον χαμό των παιδιών της και τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει.

«Το παιδί μου, μού λείπει πάρα πολύ! Ο πόνος είναι δικός μου και δεν θέλω να τον κάνω βόλτα, να τον περιφέρω εδώ κι εκεί. Εκείνο που μου λείπει πάρα πολύ με την Αλεξία, πρόσθετο που μου λείπει το παιδί μου, είναι η συνεργάτης μου. Τελευταία, εκείνη κρατούσε τα ηνία, εγώ κοιτούσα πλέον και το χαιρόμουν πάρα πολύ αυτό γιατί έλεγα «έχω διάδοχο, τι ωραία που θα συνεχίσει την καριέρα μου». Κρίμα που δεν της το αναγνώρισαν εδώ οι δημοσιογράφοι. Δεν της αναγνώριζαν το ταλέντο της.

Μου γύρισαν την πλάτη στις δύσκολες στιγμές αλλά δεν με πειράζει, δε με στεναχωρεί αυτό το πράγμα εμένα, καθόλου. Όλα αυτά τα χρόνια που δεν ήμουν στην τηλεόραση έκανα πιο σπουδαίο έργο από αυτό. Το να κάνεις βιβλίο που κυκλοφόρησε το 2009 και είναι best seller μέχρι σήμερα.

Τα έφερε η ζωή ανάποδα και τα βιβλία μου δεν πουλάνε πλέον στην Ελλάδα. Τρομερά έξοδα με τις εγχειρήσεις του άντρα μου, τρομερά έξοδα με τη Νάνσυ μου, πάρα πολλά λεφτά έφυγαν. Δεν πειράζει όμως, κρατώ το κεφάλι ψηλά, έχω τις δύο εγγονούλες μου, έχω δύο κοπελιές οι οποίες θα μου δώσουν πάλι χαρές», κατέληξε η Βέφα Αλεξιάδου.