Βαθμολογία

Η Ουκρανή που είναι η πραγματική Barbie

Αρκετές είναι οι γυναίκες - κυρίως οι νεαρές - που έχουν έμμονη να μοιάζουν με την κούκλα Barbie, είτε βάφοντας ξανθά τα μαλλιά είτε φορώντας μπλε φακούς και ενισχύοντας το στήθος τους.

Αλλά η Λουκιάνοβα Βαλέρια από την Ουκρανία έχει απίστευτη ομοιότητα. Η 21χρονη υποστηρίζει πως είναι η πιο διάσημη γυναίκα στις ρώσικες ιστοσελίδες ενώ υποστηρίζει πως η ομοιότητα της με την ντέρμπι είναι φυσική και μόνο με μακιγιάζ.

Ωστόσο, δημοσιεύματα των ξένων μέσων αναφέρουν πως δεν μπορεί να έγινε έτσι μόνο με μέικαπ και γίνεται λόγος για αρκετές πλαστικές αλλά και χρήση Photoshop για να αφαιρέσει τις παραμικρές ατέλειες.

Η Ουκρανλή έχει δεχθεί αρνητική κριτική παρά τα ξανθά μακριά μαλλιά σαν μετάξι, ζουμερά χείλη, μικρή μύτη, μάτια σχιστά και μεγάλα, υπερβολικά μικρή μέση και μεγάλο στήθος, τα οποία την κάνουν να μοιάζει απίστευτα της πλαστικής κούκλας.