Βαθμολογία

Μαργαρίτης και με Βέροια

Με τον υπηρεσιακό τεχνικό Κώστα Μαργαρίτη στον πάγκο θα υποδεχτεί τη Βέροια ο Απόλλων Λάρισας την Κυριακή - πρόβλημα με Φιρινίδη και Σάββα. Παράταση παίρνει το θέμα προπονητή στον Απόλλωνα Λάρισας και θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο υπηρεσιακός Κώστας Μαργαρίτης θα κοουτσάρει την ομάδα και στην αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής με τη Βέροια (Κυριακή 5/11, 15:00) στο Αλκαζάρ.

Ακόμη, άλλωστε, κι αν προσληφθεί νέος τεχνικός μοιάζει "χλωμό" να καθίσει στον πάγκο δίχως να έχει προπονήσει την ομάδα. Υπάρχει δε και το ενδεχόμενο οι εξελίξεις για τη διάδοχη λύση (μετά το διαζύγιο με τον Σάκη Θεοδοσιάδη) να τρέξουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Εξάλλου, και το πρωινό πρόγραμμα της Παρασκευής 3/11 πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Μαργαρίτη, οπότε ο ίδιος θα κληθεί και να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Football League.

Για το ματς με τη Βέροια, πάντως, τίθεται εν αμφιβόλω η συμμετοχή δύο ποδοσφαιριστών που είχαν συμπεριληφθεί στο βασικό σχήμα κόντρα στον Αχαρναϊκό. Ο τερματοφύλακας Γιάννης Φιρινίδης και ο αμυντικός Θανάσης Σάββας αποχώρησαν από το κανονικό πρόγραμμα της Παρασκευής και πλέον η κατάστασή τους θα επανεκτιμηθεί το Σάββατο (4/11). Ο Φιρινίδης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον λαγονοψοΐτη, ενώ το πρόβλημα για τον Σάββα εντοπίστηκε στον δικέφαλο.