Βαθμολογία

Σκόνδρας: «Αισιόδοξοι για την παραμονή»

Ο Διγενής Νεοχωρίου ανάσανε βαθμολογικά μετά τις νίκες κόντρα σε Βελούχι και Μαρτίνο. Από τους μεγάλους πρωταγωνιστές των «ερυθρόλευκων» ήταν ο Νίκος Σκόνδρας ο οποίος με τρία γκολ, έδωσε στην ομάδα του 6 βαθμούς.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής συνεχίζει με το «πόδι» πατημένο στο γκάζι καθώς και πέρυσι με το Ελευθεροχώρι είχε μια εξαιρετική παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής. Ο Σκόνδρας μίλησε στο «goaltrikala» για τους «6» βαθμούς και την επόμενη αναμέτρηση με τον Αστέρα Ιτέας. Αναλυτικά:

Για τις δύο νίκες κόντρα σε Βελούχι και Οπούντιο Μαρτίνου: «Πήραμε βαθιά ανάσα με τις δύο νίκες και αυτό οφείλεται σε όλη την ομάδα. Για να πετύχω εγώ κάποιο γκολ χρειάστηκε ομαδική δουλειά και συγκέντρωση σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Για εμάς είναι πολύ σημαντικοί οι 6 βαθμοί αλλά δεν επαναπαυόμαστε καθώς ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για το ματς με τον Αστέρα Ιτέας ο 24χρονος μέσος τονίζει: «Είναι μια πολύ καλή ομάδα με δυνατή έδρα. Θα έχουμε ένα μακρινό ταξίδι και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να φύγουμε με κάτι θετικό. Από την στιγμή που υποβιβάζονται 6 ομάδες δεν έχεις δικαίωμα για λάθος. Κάθε ματς είναι ξεχωριστό, οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες δεν παίζουν ρόλο αν βρεθείς στην μέρα σου και εμείς είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής».

Για την έλευση του κ. Μπρισίμη: «Έχει αλλάξει πολύ η ψυχολογία μας. Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά. Πρέπει να διατηρήσουμε το οικογενειακό κλίμα το οποίο οφείλεται σε πολύ μεγάλο βαθμό στον κ. Μπρισίμη. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας».