Βαθμολογία

Ο Μάτος έδωσε τη λύση (PICS)

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ πανηγύρισε την Πέμπτη (2/11) η Δήμητρα Γιάννουλης που επικράτησε με σκορ 0-2 της Αστραπής Νέας Πολιτείας. Και τα δύο γκολ σημείωσε ο έμπειρος επιθετικός Μάτος.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Ένα παιχνίδι με αρκετές αλλαγές και από τις δυο ομάδες κάτω από ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες, δυνατό παιχνίδι παρότι ο αγωνιστικός χώρος δεν βοηθούσε να παιχτεί ωραίο ποδόσφαιρο. Αγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο η Δήμητρα Γιάννουλης ήταν ένα κλικ πιο πάνω από την αντίπαλό της, είχε φάσεις και πέτυχε και ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, ενώ η Αστραπή δεν πάτησε περιοχή στο πρώτο μέρος και δεν είχε ευκαιρίες.

Πρώτη καλή στιγμή στο 14' όταν ο Τσαρούχας από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ με τον Κουτσογιαννούλη να διώχνει σε κόρνερ, ενώ τρία λεπτά αργότερα έγινε το 0-1. Πιο συγκεκριμένα σε μονομαχία του Σκόμπα με τον Αμπατζίδη μέσα στη περιοχή ο ρέφερι Μπουμαρσόπουλος έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Μάτο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Δήμητρα απείλησε και στο 39' όταν ο Μπάσδρας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στην επανάληψη η εικόνα του ματς άλλαξε, με τους γηπεδούχους να πατάνε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργούν ευκαιρίες, χωρίς όμως να τις μετουσιώνουν σε γκολ. Εκεί που η Αστραπή πίεζε για την ισοφάριση ήρθε ξανά ο Μάτος να σκοράρει για δεύτερη φορά και να βάλει τέλος στο παιχνίδι. Στο 56’ ένα σουτ του Καψιώψα μπλόκαρε ο κίπερ και στο 66’ σέντρα του Μπάμπαλη, την κεφαλιά ο Μάτος και το 0-2.

Διαιτησία: Μπουμαρσόπουλος (Ακρίβος, Αρχοντής).

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Κουτσογιαννούλης, Κιούσης, Ζήσης, Κατσιάνος, Σκόμπας, Χλωρός, Τσεκούρας, Καψιώχας (77’ Πράπας), Τόπης (70’ Μαναός), Μπέτσης, Κωταρέλας (46’ Αργυρακούλης).

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Μπακογιάννης): Τσαβδάρης, Ραπτόπουλος, Αμπατζίδης (73’ Πετράκης), Σουφχάρας (85’ Καρέλας), Εμμανουήλ, Μπάμπαλης, Μπάσδρας (58’ Πουρνάρας), Γκατζούλης, Κατσαμάγκας, Μάτος (73’ Τσουμάνης), Τσαρούχας.