Βαθμολογία

Παρελθόν από την Ελπίδα Σκουτάρεως ο Μίγκας

Μπορεί να αποκτήθηκε πριν λίγο καιρό και να ήταν μία μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση, όμως, δεν μακροημέρευσε στην Ελπίδα Σκουτάρεως. Ο λόγος για τον Χρήστο Μίνγκα, ο οποίος αποτελεί παρελθόν.

Δεν ήταν λίγα τα διαζύγια αυτές τις μέρες τους «πράσινους» με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό να οδηγείται στην έξοδο λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος και ουσιαστικά να μένει χωρίς ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο.

Την Τετάρτη (1/11), μάλιστα, η ομάδα έκανε και την ακόλουθη τοποθέτηση μέσω facebook: «Για να λύσουμε τυχόν απορίες στους φιλάθλους μας κ οχι σ αυτους που θελουν το κακο σε ενα σωματιο σαν εμάς… Η Ελπίς Σκουτάρεως είναι μια ιδέα…Πολλοί την οραματίστηκαν ψηλά και λίγοι ήταν αυτοί που πίστεψαν σε αυτό…Κάποιοι άνθρωποι θυσίασαν πολλά για να δουν την μεγάλη τους αγάπη εκεί…

Πάνω από όλους και όλα είναι η ομάδα…Είναι η Ελπίς Σκουτάρεως…Οποίος βαζει πανω απο την ομαδα κ τον προπονητή τον εαυτό του δεν εχει θεση σε ενα σύλλογο που φτιάχτηκε με τόση πολυ αγαπη και μεράκι…Τρόποι συμπεριφοράς πρέπει να ναι όπως αρμόζει σε έναν τέτοιο σύλλογο…Τρόποι συμπεριφοράς ενός επαγγελματία».