Βαθμολογία

Ανακοίνωσε πακέτο μεταγραφών ο Τσικλητήρας!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά πέντε μεταγραφές ανακοίνωσε ο Τσικλητήρας στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Η ομάδα της Πυλου απέκτησε τους Δημήτρη Γεωργιάδη, Χρήστο Ρήγα, Νίκο Μεμά, Αλγκερ Ιλιάζι και Βασίλη Καραγλάνη, Ο Γεωργιάδης κατάγεται από τις Σέρρες και ήταν μέχρι πρότινος στην Ελπίδα Σκουτάρεως και πέρυσι στην κροατική Νόβινγκραντ. Ερχεται για να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή, όπως επίσης και ο Χρήστος Ρήγας, που φόρεσε και πέρυσι τη φανέλα του Τσικλητήρα.

Ο ικανός μέσος επιστρέφει ουσιαστικά στην ομάδα της Πύλου, ενώ το ίδιο συνέβη πριν από λίγες μέρες και με τον αμυντικό Γιάννη Σεντεμέντε. Από εκεί και πέρα, αποκτήθηκαν από το Δαναό οι Μεμά (αριστερό μπακ – χαφ) και Ιλιάζι (μέσος) και από την Καλλιθέα ο τερματοφύλακας Καραγλάνης.

Με τις παραπάνω προσθήκες γεμίζει το ρόστερ του Τσικλητήρα που ήταν μικρό και η διοίκηση ευελπιστεί ότι θα επιτευχθεί ο φετινός στόχος, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Γ’ εθνική. Το πρωτάθλημα, μετά από διακοπή, μίας εβδομάδας, αρχίζει και πάλι την Κυριακή και μάλιστα με Μεσσηνιακό ντέρμπι. Η ομάδα της Πύλου θα υποδεχτεί την Καλαμάτα σ’ ένα ματς που και οι δύο καίγονται για τη νίκη, για διαφορετικούς βέβαια λόγους.