Βαθμολογία

Σίτσας: «Θέλουμε ακόμα δουλειά»

Συνέντευξη στην καβαλιώτικη ιστοσελίδα «proininews» έδωσε ο νέος τεχνικός του Αετού Ορφανού Δημήτρης Σίτσας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Μακεδονίας ανέφερε ότι η ομάδα του θέλει ακόμα πολύ δουλειά, πιστεύει όμως στις δυνατότητες της, δήλωσε ότι θα γίνει ενίσχυση του ρόστερ τον Ιανουάριο, τόνισε ότι πιστεύει στον εαυτό του, ενώ ανέφερε το πόσο σημαντικό είναι να γυρίσει η ομάδα στη φυσική της έδρα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Σίτσα:

Σε ερώτηση για τα πρώτα συμπεράσματα του από τη νέα του ομάδα είπε:

«Υπάρχουν πολλές ατέλειες στην ομάδα. Πρέπει να γίνει επαγγελματική δουλειά. Σε οργανωτικό αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο, πρέπει να αλλάξουν πολλά. Σε αγωνιστικό επίπεδο οι παίκτες είναι πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση. Σύμφωνα με τα τεστ που κάναμε τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είμαστε πολύ πίσω σε φυσική κατάσταση για το επίπεδο της Γ` Εθνικής. Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά στην τακτική. Τα παιδιά μου είπανε ότι δεν έχουν δουλέψει τακτική εδώ και δυο χρόνια. Τακτική στο γήπεδο, στην προπόνηση. Τακτική συστημάτων, τίποτα από αυτά δεν έχουν κάνει. Είναι μια αδούλευτη αγέλη. Υπάρχουν όμως περίπου 10 παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις. Θέλει όμως πολύ δουλειά».

Σε ερώτηση για το ρόστερ και αν θα πρέπει να υπάρξει ενίσχυση τον Ιανουάριο τόνισε:

«Σίγουρα αυτό πρέπει να γίνει. 100% αυτό πρέπει να γίνει. Οι τομείς στη Γ` Εθνική είναι περισσότερο απαιτητικοί. Πρέπει να έρθουν παίκτες που θα μπορούν να ανταποκριθούν».

Σε ερώτηση για το προσεχές παιχνίδι με το Παραλίμνιο δήλωσε:

«Δύσκολο με το Παραλίμνιο και δύσκολο με την Καβάλα. Τα παιχνίδια που ήταν λίγο βατά και έπρεπε να πάρει η ομάδα περισσότερους βαθμούς δεν τα κατάφερε. Τώρα πρέπει να τρέξουμε. Πάλι στα δύσκολα. Εύκολα δεν είχα ποτέ».

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει στον εαυτό του ότι θα τα καταφέρει ανέφερε:

«Ναι πιστεύω. Πιστεύω ότι μπορεί να σωθεί η ομάδα. Με κάποιες βοήθειες και πολύ δουλειά μπορεί να τα καταφέρουμε. Δεν είναι και τόσο υψηλό το επίπεδο όσο άλλες χρονιές. Δε διαφέρουν πολύ οι ομάδες. Απλά θέλει πολύ δουλειά μέχρι το τέλος».

Σε ερώτηση για το πως πείσθηκε να αναλάβει τον Αετό Ορφανού σχολίασε:

«Με όλα τα παιδιά μεγαλώσαμε μαζί. Με τον πρόεδρο, τον Σάκη το Μήτρακα, με το Γιώργο Ρηνώτα παίξαμε μπάλα μαζί.  Υπήρχε κάποιο ενδεχόμενο να πήγαινα στην Κύπρο με τον κ. Πάους που ήμουν βοηθός του στη Λάρισα αλλά τελικά αυτό δεν τελεσφόρησε. Είναι το χωριό μου και φυσικά θα δώσω τον καλύτερο μου ευατό. Θα κάνω ότι μπορώ από τη θέση του προπονητή».

Τέλος σε ερώτηση για το πόσο καλό θα είναι να γυρίσει η ομάδα στη φυσική της έδρα είπε:

«Νομίζω ότι μετά το ματς με το Παραλίμνι, μάλλον με την Καβάλα θα παίξουμε στο γήπεδο του Οφρυνίου. Θα μετρήσει γιατί μετά την Καβάλα πρέπει να κερδίσουμε τα δυο εντός έδρας που έχουμε. Θα είναι καθοριστικά. Στην Ελευθερούπολη άντε να πάνε 100-150 άτομα, παραπάνω δε θα πάνε. Στο χωριό σίγουρα θα έρθουν περισσότεροι και θα μας βοηθήσουν».