Βαθμολογία

Στην Κέρκυρα η κ-20, με ΠΑΟΚ η κ-17

Συνεχίζονται το προσεχές Σαββατοκύριακο 4 και 5 Νοεμβρίου τα πρωταθλήματα υποδομής της Super League, εκεί που υπάρχουν και αγώνες των κ-20 και κ-17 της ΑΕΛ. Η κ-20 αγωνίζεται στην Κέρκυρα με αντίπαλο την τοπική ομάδα, ενώ η κ-17 αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την κ-20, αγωνίζεται όπως είπαμε με αντίπαλο την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων για την 10η αγωνιστική, αναμέτρηση που θα λάβει χώρα το Σάββατο (4/11) το πρωί στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας στο Κανόνι. Αγωνιστικά μιλάμε για ντέρμπι ουραγών καθώς η ομάδα του Μίλτου Ζιάκα βρίσκεται στην τελευταία θέση, με μόλις δυο βαθμούς, ενώ τέσσερις έχουν οι Επτανήσιοι βρισκόμενοι στην προτελευταία θέση.

Η κ-17 αντιμετωπίζει την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, στο δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι μετά από αυτό απέναντι στη Ξάνθη, ένα παιχνίδι που θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Αγιάς το μεσημέρι του Σαββάτου (4/11) στις 13:00. Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα βρίσκεται στην τρίτη θέση με εννιά βαθμούς, ενώ ο Δικέφαλος είναι στην δεύτερη θέση με δυο βαθμούς περισσότερους από την ΑΕΛ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ομάδων υποδομής της ΑΕΛ:

Σάββατο 4 Νοεμβρίου

10η αγωνιστική

κ-20: (11:00) Κέρκυρα - ΑΕΛ, Αθλητικές Εγκαταστάσεις ΕΠΣ Κέρκυρας (Κανόνι)

8η αγωνιστική

κ-17: (13:00) ΑΕΛ - ΠΑΟΚ, Δημοτικό Γήπεδο Αγιάς