Βαθμολογία

Ζητείται αντίδραση

Μέσα στο πρόγραμμα είναι και οι ήττες και οι προβληματικές εμφανίσεις, όμως, στα τελευταία ματς φαίνεται ότι κάτι δεν λειτουργεί καλά στον Πανιώνιο. Ακόμη και σε εκείνο με τον Αστέρα Τρίπολης για ένα ημίχρονο η ομάδα απουσίαζε από το γήπεδο, ενώ στη συνέχεια χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Κόνικ για να έρθει το διπλό.

Τα παιχνίδια με τον Ατρόμητο είναι πάντα ιδιαίτερα, όμως, το συγκεκριμένο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και κομβικό, αφού εάν οι Νεοσμυρνιώτες πάνε στη διακοπή με νέο αρνητικό αποτέλεσμα, δεν θα είναι εύκολο να το διαχειριστούν.

Οι Περιστεριώτες αυτή τη στιγμή είναι σε εξαιρετική κατάσταση, οδηγούν την κούρσα στη Σούπερ Λίγκα και το κίνητρο είναι μεγάλο στους «κυανέρυθρους». Προβληματισμός υπάρχει για την εικόνα και τα εύκολα λάθη, όμως, και αποφασιστικότητα να γυρίσει η κατάσταση.

Στα θετικά για τον Μιχάλη Γρηγορίου ότι θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Σπιριντόνοβιτς, ο οποίος δεν ήταν έτοιμος με την ΑΕΚ. Αντιθέτως, εκτός θα είναι ο Γεσίλ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει μετά τη διακοπή.

a-sports.gr