Βαθμολογία

«Γουναράς» ο Κάσα

O Αντώνης Κάσα με θητεία σε Ηρακλή Αρμενοχωρίου, Αίαντα Αμμοχωρίου και Τροπαιοφόρο Τροπαιούχου, ανακοινώθηκε επίσημα και προχώρησε και στις πρώτες του δηλώσεις.

Αναλυτικά: «Στο παρά πέντε της μεταγραφικής περιόδου, η Καστοριά απέκτησε τον Αντώνη Κάσα. Ο Α. Γ. Σ. Κ. “ΚΑΣΤΟΡΙΑ” ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αντώνη Κάσα, για την περίοδο 2017-2018. O Αντώνης Κάσα, είναι γεννημένος στις 10/11/1998, στο Δυρράχιο της Αλβανίας, έχει ύψος 1.74m και βάρος 72 Kgr και αγωνίζεται με επιτυχία, στα δύο άκρα της επίθεσης».

Μετά την συμφωνία του, με την διοίκηση της Καστοριάς, ο Αντώνης Κάσα, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Νοιώθω μεγάλη χαρά που ανήκω πλέον σε μία ομάδα με “βαρύ" όνομα, όπως είναι η Καστοριά. Είμαι ενθουσιασμένος με τον ερχομό μου στην ομάδα και πιστεύω ότι θα βοηθήσω κι εγώ από την πλευρά μου για να μπορέσει η Καστοριά να ανακάμψει και να πετύχει ότι έχουν οραματιστεί οι άνθρωποι της. Ευχαριστώ την διοίκηση της ομάδας, για την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο μου και υπόσχομαι να την δικαιώσω". Αντώνη, σε καλωσορίζουμε στην Καστοριά και σου ευχόμαστε μια Καλή Ποδοσφαιρική Χρονιά».