Βαθμολογία

Νέες αιχμές από τον Πανσερραϊκό

Στα χαρακώματα βρίσκεται ο Πανσερραϊκός με τους τοπικούς φορείς. Τον τελευταίο καιρό τα προβλήματα που αντιμετωπίζει γενικά με τα γήπεδα της περιοχής ακόμα και για προπονήσεις είναι πολλά και μεγαλύτερο όλων αυτό με το Δημοτικό Στάδιο.

Τα «λιοντάρια» ενημέρωσαν πως έστειλαν εξώδικο στην Ένωση Β' Εθνικής και αργότερα την Τρίτη (31/10) με νέα τοποθέτησή τους στο facebook ανάρτησαν μία φωτογραφία με το πώς ήταν ο αγωνιστικός χώρος όταν έπρεπε να συντηρούν οι ίδιοι το γήπεδο κάνοντας τη σύγκριση με το τώρα.

«Αυτό είναι το Δημοτικό Γήπεδο Σερρών όταν είναι υπό την εποπτεία και ευθύνη συντήρησης της ΠΑΕ Πανσερραϊκός χωρίς να πληρώνουν ούτε ένα ευρώ οι δημότες Σερρών.(τα προηγούμενα 2 χρόνια δηλαδή, φώτο Μαϊου).

Θα σας έδειχνα πάλι αυτό που είδατε όλοι και χτες για το πως είναι αυτή τη στιγμή υπό την εποπτεία και την ευθύνη συντήρησης του Δήμου Σερρών, με χρήματα των δημοτών της πόλης μας δηλαδή, αλλά φαντάζομαι τρώτε το δείπνο σας τέτοια ώρα και δεν θέλω να αναγουλιάσετε. #μόνο_αλήθειες #άντε_τώρα_που_φεύγουμε_φέρτε_κάνα_δυο_τρεις_ομάδες_ακόμα».