Βαθμολογία

Ναζλίδης: «Βρήκαμε την ηρεμία μας»

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 έδωσε ο επιθετικός της ΑΕΛ Θωμάς Ναζλίδης.

Ο Μακεδόνας φορ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το οποίο έφερε την ηρεμία στην ομάδα, ανέφερε ότι ο στόχος της ΑΕΛ είναι να τερματίσει ψηλότερα από πέρσι, τόνισε ότι ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας, ενώ σε ερώτηση για το φετινό πρωτάθλημα το χαρακτήρισε αμφίρροπο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Θωμά Ναζλίδη:

Για τη νίκη επί του Λεβαδειακού:

«Η ομάδα βρήκε την ηρεμία της με τις συνεχόμενες νίκες και είμαστε πιο άνετοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο εκεί που βρίσκεται ο Λεβαδειακός. Είναι σκληρή ομάδα, παίζει σφιχτά και κατάφερνε και έπαιρνε τα αποτελέσματα και ευτυχώς για εμάς πήραμε το τρίποντο στο τελευταίο λεπτό».

Για τους στόχους της ΑΕΛ:

«Στόχος εξαρχής ήταν να φτάσουμε πιο ψηλά από πέρυσι. Από εδώ κι στο εξής να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να φτάσουμε όσο μπορούμε πιο ψηλά. Ούτως η άλλως το δύσκολο πρόγραμμα το περάσαμε και μπορούμε σε κάθε ματς να παίρνουμε βαθμούς».

Για τον κόσμο της ΑΕΛ:

«Πάντα ο κόσμος ήταν η δύναμη της ομάδας και ευχόμαστε να έρθουν ακόμα περισσότεροι στη συνέχεια του πρωταθλήματος και να μην σταματήσουν να μας στηρίζουν».

Για το φετινό πρωτάθλημα:

«Θα είναι πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα για το ποιος θα πέσει φέτος, αλλά και ποιος θα στεφθεί πρωταθλητής. Ο Ατρόμητος δε θα αντέξει στην κορυφή και θα παλέψει για να είναι στην πεντάδα».