Βαθμολογία

Παρελθόν από τον Πλατανιά ο Παράσχος

Ανατροπή δεδομένων στο Πλατανιά και διαζύγιο με τον Γιώργο Παράσχο, παρότι οι τελευταίες εξελίξεις έφερναν την παραμονή του πολύπειρου τεχνικού στον πάγκο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τα ρεπορτάζ στη Κρήτη, ο Παράσχος αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο κάτι που επιβεβαίωσε και επίσημα η χανιώτικη ΠΑΕ μέσω ανακοίνωσης της.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει πως έπειτα από συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του προέδρου κ.Μανώλη Μαθιουλάκη και του τεχνικού κ.Γιώργου Παράσχου, μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ευχαριστεί θερμά τον κ.Παράσχο, καθώς στα περίπου τρία χρόνια που κράτησε τα ηνία της ομάδας, ξεχώρισε όχι μόνο για την σημαντική προσφορά του, που είχε ως αποκορύφωμα την πορεία των δύο τελευταίων ετών, αλλά και το ήθος του. Είναι δεδομένο ότι η παρουσία του θα αποτελεί σημείο αναφοράς για την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων εύχεται στον κ.Παράσχο ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του συνέχεια, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Υπηρεσιακός προπονητής αναλαμβάνει, ο κ.Νίκος Μαναρώλης.