Βαθμολογία

Ηχηρό μεταγραφικό φινάλε με Οδυσσέα Γεωργιάδη!

Ολοκλήρωσε την μεταγρφική του ενίσχυση η ομάδα του Άρη Αβάτου, όπου και ανακοίνωσε τον Οδυσσέα Γεωργιάδη. Με μια εξαιρετική κίνηση ολοκληρώνει τις μεταγραφές της για την θερινή περίοδο η ομάδα του Άρη Αβάτου που ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Οδυσσέα Γεωργιάδη, που είχε μεταγραφεί απο τον Πανθηρραϊκό στον Ιωνικό όμως οι εξελίξεις στο ιστορικό σωματείο της Αθήνας άνοιξε τον δρόμο για την επιστροφή του ξανθιώτη χαφ στα πάτρια εδάφη.

Ο 25χρονος ξανθιώτης χαφ επιστρέφει μετά απο πολλά χρόνια στην Ξάνθη, φορώντας αυτή την φορά διαφορετική φανέλα απο αυτή του Αστέρα Μαγικού, ενώ πέρα απο την ομάδα της Ξάνθης έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ατρόμητο Πειραιά, Κηφισιά, Καραϊσκάκη, Χαλκίδα, Πανθηραϊκό και Ιωνικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «κιτρινόμυροι»: «Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τον Οδυσσέα Γεωργιάδη. Μετά από χρόνια ο ποδοσφαιριστής φοράει τη φανέλα της ομάδας μας. Ακόμη ένας ξανθιώτης επιστρέφει για χάρη του Άρη στο Νομό μας και στο ποδόσφαιρό μας. Ο Οδυσσέας αγωνιζόταν με τα χρώματα του Πανθηραϊκού».