Βαθμολογία

Μαργαρίτης: «Η πρεμιέρα είναι πάντα ιδιαίτερη...»

Με ψυχραιμία αντιμετώπισε ο υπηρεσιακός προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Κώστας Μαργαρίτης την ήττα από τον Αχαρναϊκό, ενώ φάνηκε να αισιοδοξεί για την συνέχεια. Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κυανόλευκων», στην αρχική του τοποθέτηση για το ματς στην συνέντευξη τύπου, τόνισε:

«Συγχαρητήρια στον Αχαρναϊκό για τη νίκη του. Είναι μια νεανική ομάδα, έβγαλαν το πάθος και την ένταση που έπρεπε. Δεν είχαν πολλές ευκαιρίες στο ματς. Τις λίγες που τους παρουσιάστηκαν τις εκμεταλλεύτηκαν. Όσον αφορά εμάς, μπήκαμε καλά. Είχα πει στα παιδιά ότι ο Αχαρναϊκός θα παίξει δυνατά.

Στο πρώτο ημίχρονο πατούσαμε καλύτερα. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν έγιναν γκολ και σε μια φάση δεχτήκαμε το γκολ. Η πρεμιέρα είναι πάντα ιδιαίτερη για όλες τις ομάδες.

Συνεχίζουμε. Είμαστε μόλις στην αρχή. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την Βέροια να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Αχαρναϊκού και ευχαριστούμε για την φιλοξενία».

- Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο κατά πόσο επηρέασε το ματς με την ΑΕΚ και η αλλαγή προπονητή: «Μετά το ματς υπήρξε η απομάκρυνση του κ. Θεοδοσιάδη. Αυτές τις 2-3 μέρες υπήρξε μια μετάβαση στα αποδυτήρια. Προσπαθήσαμε τα παιδιά να δείξουνε αυτό που ετοίμασε ο κόουτς δύο μήνες τώρα.

Ήμασταν καλοί στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Όταν υπάρχει μια τέτοια μετάβαση, δεν είναι εύκολη. Όλοι σκέφτονται το μέλλον. Πιστεύω πάντως ότι τα παιδιά θα ανταπεξέρθουν τις επόμενες αγωνιστικές και θα δείξουν τον καλό τους εαυτό».

- Επίσης μίλησε για την την επιστροφή στην κατηγορία και τον στόχος της ομάδας στο πρωτάθλημα: «Ότι επιστρέφει μετά από χρόνια στην Football League είναι πολύ σημαντικό. Όλοι είναι χαρούμενοι. Όλοι είναι αισιόδοξοι. Θέλουν μια καλή συνέχεια. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή ώστε να μπορέσεις να καθιερωθεί η ομάδα στην κατηγορία».